Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Wednesday, November 2, 2011

Pemulangan Buku Teks :)

Saya dan Aliya bukan GOSSIP GIRL ye.Kita cuma minat tengok cita tu

Assalamualaikum and hello peeps :)
Rajinkan saya sekarang nie nak update blog.Kebiasaannya malas.Nak cita sikit pasal pemulangan buku teks.
Memang happy sangat-sangat bila esok kitaorang kena pulang buku teks.Nanti tak ada lah sepah sangat kat rak buku saya tu.Senang nak kemas sikit.Sekarang nie,baru aje lepas habis menaip skrip untuk lakonan yang akan kitaorang persembahkan kat Jamuan Tahun 6 nanti.Kalau diikutkan hati memang malas,tapi itu 1 amanahkan.Kena lah dijalankan#AYATBAJETJERTU Sebab Teacher Arjunaidah,guru kelas kitaorang (Budak 6 Exc) nak tengok skrip tu nanti.Huh!Malasnyaaa! Tapi baru jer taip beberapa kerat ayat jer u_u Sebabnya lepas UPSR nie otak slow sikit jadi nak buat ayat macam karangan panjang-panjang tu susah sikit :P Saya memang seorang gadis yang ada banyak keluhan#TAIPSAMBILMENGELUH Saya dekat rumah sekarang nie memang tengah bosan yang teramat sangat!!Tak tau nak buat apa.Kalau saya duduk kat rumah nie,memang kerja saya tau nak menambah berat badan aje iaitu MAKAN.#SAYABUDAKGEMUK    
Sambil-sambil tengah makan tu.bukak youtube+facebook-ing+twitter-ing etc.Saya memang macam nie =_= Kay.Saya baru perasan yang saya dah tulis entry kali nie agak panjang.Kay,saya dah malas nak tulis panjang-panjang.Good Night guys :)
Kbye *_*

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011