Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Tuesday, November 1, 2011

I do not know what a suitable title for this entry =_=

Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Assalamualaikum and hello peeps!
Bosan yang teramat sangat.Tadi baru jer dapat surat kebenaran nak pergi Langkawi minggu depan :)
Masa taklimat tu,Teacher ada cakap yang kena bawak 1 beg galas jer..Dan kitaorang ternganga mulut bila teacher cakap macam tu :0 #I'MJUSTKIDDING.Rasa macam tak logik jer kan?Muat ker?Kitaorang bincang punya bincang memang rasa macam nak protes jer.#AYATKELINGSIKIT
Kitaorang sempat jugak bincang pasal barang-barang yang nak dibawa.Dan saya tengah berfikir mana nak dapatkan handphone yang lain untuk dibawa ke Langkawi sebab phone yang skang ini dah rosak T_T
Kalau diikutkan,memang tak muat kalau saya isi barang-barang saya dalam 1beg galas jer.Ermmm..Malas lah nak fikir lagi..Kay.GTG..Kbai..#MALASNAKTULISPANJANGPANJANG :P
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011