Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, November 20, 2011

Finallyy ;)

Alhamdullilah..Segala usaha selama ini membuahkan hasil ;)

Assalamualaikum and hello peeps ;)
Alhamdullilah..Rasa happy sangat-sangat bila segala usaha dan penat lelah selama nie dah menbuahkan hasil yang menggembirakan ;) Hehehe ^_^  Saya nak minta maaf lah banyak-banyak sebab lambat update.Saya kan memang macam nie.Kalau nak update tu, ade aje benda yang menghalang kan T_T   Huhuhu #SayaSedarDiriSayaSape Okayy...Hari Jumaat lepas,adalah hari terakhir persekolahan :(  Memang sedih dan saya rindukan kawan-kawan saya :( And petang tu kitaorang ade jamuan kelas akhir tahun dengan A & W
Memang gila-gila lah ;) Dan saya menang 1 game iaitu pertandingan tiup belon sampai besarr ;) Hehehe! Tak cukup oksigen saya hari tu ;) Dan saya enjoy sangat hari tu ;) Hari Sabtu pulak,nothing special pagi tu hingga petang buttt malam tu special sangattt! Hehehe! Najwa,Aliya and Farah aje yang tau kenapa..Hihihi...FYI,hari jumaat tu,saya pakai ala-ala style Maria Elena and Aliya pakai ala-ala Anis Syafira.^__^ Nak upload gambar kitaorang tapi korang tau lah kan,broadband nie macam berok!Tak nak langsung bagi kerjasama yang baik 8_8 Huhuhu! Okaayy..Saya bangga sangat dengan diri sendiri. ^__^ Hari nie, Aliya datang rumah saya dan kitaorang buat macam-macam benda yang gila-gila ;) Kitaorang makeover diri sendiri ;) Hahaha! Sumpah lawakk gilerr cara saya makeover kan diri sendiri..Saya apply kan eyeshadow warne hitam kat bawah mata saya banyak-banyak dan nampak macam orang baru kena lepas tumbuk..Hahaha! LOL! Tak sabar nak tunggu my mum datang Pekan hari Khamis nie dan belanja geng saya iaitu F.A.Q.A.M.A.H.A.W.A    Perasaan excited datang menjelma.Kbai.Good Night Guyss ;)


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011