Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, November 20, 2011

Finallyy ;)

Alhamdullilah..Segala usaha selama ini membuahkan hasil ;)

Assalamualaikum and hello peeps ;)
Alhamdullilah..Rasa happy sangat-sangat bila segala usaha dan penat lelah selama nie dah menbuahkan hasil yang menggembirakan ;) Hehehe ^_^  Saya nak minta maaf lah banyak-banyak sebab lambat update.Saya kan memang macam nie.Kalau nak update tu, ade aje benda yang menghalang kan T_T   Huhuhu #SayaSedarDiriSayaSape Okayy...Hari Jumaat lepas,adalah hari terakhir persekolahan :(  Memang sedih dan saya rindukan kawan-kawan saya :( And petang tu kitaorang ade jamuan kelas akhir tahun dengan A & W
Memang gila-gila lah ;) Dan saya menang 1 game iaitu pertandingan tiup belon sampai besarr ;) Hehehe! Tak cukup oksigen saya hari tu ;) Dan saya enjoy sangat hari tu ;) Hari Sabtu pulak,nothing special pagi tu hingga petang buttt malam tu special sangattt! Hehehe! Najwa,Aliya and Farah aje yang tau kenapa..Hihihi...FYI,hari jumaat tu,saya pakai ala-ala style Maria Elena and Aliya pakai ala-ala Anis Syafira.^__^ Nak upload gambar kitaorang tapi korang tau lah kan,broadband nie macam berok!Tak nak langsung bagi kerjasama yang baik 8_8 Huhuhu! Okaayy..Saya bangga sangat dengan diri sendiri. ^__^ Hari nie, Aliya datang rumah saya dan kitaorang buat macam-macam benda yang gila-gila ;) Kitaorang makeover diri sendiri ;) Hahaha! Sumpah lawakk gilerr cara saya makeover kan diri sendiri..Saya apply kan eyeshadow warne hitam kat bawah mata saya banyak-banyak dan nampak macam orang baru kena lepas tumbuk..Hahaha! LOL! Tak sabar nak tunggu my mum datang Pekan hari Khamis nie dan belanja geng saya iaitu F.A.Q.A.M.A.H.A.W.A    Perasaan excited datang menjelma.Kbai.Good Night Guyss ;)


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, November 10, 2011

Bai Bai Blog!

Saya dah nak kahwin dengan budak kat atas tu.Huhuhu..
Assalamualaikum and hello peeps ;)
Dengan ini,saya ingin mengumumkan bahawa saya akan meninggalkan dunia blogger nie..Untuk sementara waktu aje lah..Sebab saya akan pergi ke Langkawi pada malam ini.Jadi,doakan saya selamat pergi dan selamat balik juga.
Kbai *_*
P/s -Teringin nak jumpa akak Yuyu Zulaikha kat Langkawi ^_^

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, November 2, 2011

Pemulangan Buku Teks :)

Saya dan Aliya bukan GOSSIP GIRL ye.Kita cuma minat tengok cita tu

Assalamualaikum and hello peeps :)
Rajinkan saya sekarang nie nak update blog.Kebiasaannya malas.Nak cita sikit pasal pemulangan buku teks.
Memang happy sangat-sangat bila esok kitaorang kena pulang buku teks.Nanti tak ada lah sepah sangat kat rak buku saya tu.Senang nak kemas sikit.Sekarang nie,baru aje lepas habis menaip skrip untuk lakonan yang akan kitaorang persembahkan kat Jamuan Tahun 6 nanti.Kalau diikutkan hati memang malas,tapi itu 1 amanahkan.Kena lah dijalankan#AYATBAJETJERTU Sebab Teacher Arjunaidah,guru kelas kitaorang (Budak 6 Exc) nak tengok skrip tu nanti.Huh!Malasnyaaa! Tapi baru jer taip beberapa kerat ayat jer u_u Sebabnya lepas UPSR nie otak slow sikit jadi nak buat ayat macam karangan panjang-panjang tu susah sikit :P Saya memang seorang gadis yang ada banyak keluhan#TAIPSAMBILMENGELUH Saya dekat rumah sekarang nie memang tengah bosan yang teramat sangat!!Tak tau nak buat apa.Kalau saya duduk kat rumah nie,memang kerja saya tau nak menambah berat badan aje iaitu MAKAN.#SAYABUDAKGEMUK    
Sambil-sambil tengah makan tu.bukak youtube+facebook-ing+twitter-ing etc.Saya memang macam nie =_= Kay.Saya baru perasan yang saya dah tulis entry kali nie agak panjang.Kay,saya dah malas nak tulis panjang-panjang.Good Night guys :)
Kbye *_*

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, November 1, 2011

I do not know what a suitable title for this entry =_=

Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Assalamualaikum and hello peeps!
Bosan yang teramat sangat.Tadi baru jer dapat surat kebenaran nak pergi Langkawi minggu depan :)
Masa taklimat tu,Teacher ada cakap yang kena bawak 1 beg galas jer..Dan kitaorang ternganga mulut bila teacher cakap macam tu :0 #I'MJUSTKIDDING.Rasa macam tak logik jer kan?Muat ker?Kitaorang bincang punya bincang memang rasa macam nak protes jer.#AYATKELINGSIKIT
Kitaorang sempat jugak bincang pasal barang-barang yang nak dibawa.Dan saya tengah berfikir mana nak dapatkan handphone yang lain untuk dibawa ke Langkawi sebab phone yang skang ini dah rosak T_T
Kalau diikutkan,memang tak muat kalau saya isi barang-barang saya dalam 1beg galas jer.Ermmm..Malas lah nak fikir lagi..Kay.GTG..Kbai..#MALASNAKTULISPANJANGPANJANG :P
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011