Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Friday, October 28, 2011

Bestkan kalau dapat boyfie macam nie....LOL!

FAQAMAHAWA 

Assalamualaikum and hello peeps! 
 Rajinkan saya nak update blog malam-malam..Kebiasaannya malas ;p Tiba-tiba jer dapat hidayah hari nie supaya update... T.T  Tadi my dad goreng keropok lekor dan kebetulan saya memang tengah lapar...Ambil keropok dan letak dalam pinggan,makan panas-panas sambil FACEBOOK-ING + TWITTER-ING and ETC...Hahaha LOL! Jalan-jalan kat blog orang-orang famous + gorgoeous...Macam FL dan ramai lagi...Suka sangat baca blog akak yang famous nie ;) Mata saya dah mula kuyu dan penat walaupun jam baru aje menunjukkan pukul 9:33 PM...Not AM...LOL! Tadi Hafsah baru jer jemput saya pergi rumah dia esok sebab ada birthday party dan makan-makan..Hafsah kata kul 10...Dan saya rasa happy sangat2 sebab saya dah ada alasan untuk daripada kena kemas rumah..Horrayy! LOL! ;p

Klah...I'm getting tired now...Kbai...


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

:(

Saya pemalu orangnya ;P #NAMPAKJERAWATBESARKATDHAHI 

Assalamualaikum and hello peeps ;)

 Nampak tak betapa rajinnya saya nak update blog..Dah tukar background,nak tukar scroll kat tepi tu dan mengharapkan 1 permulaan yang baru #AYATWATLEKK
 Kayy..Tak sabit..Lulz! Hari nie TWINNY saya tak datang sekolah..Dan saya macam nak makan dia jer sebab tak cakap pon tak datang.. :p #SAYABERGURAUJERWATLEKK (Y) + LULZ...Saya bosan yang teramat sangat ditambah pulak tekanan yang melanda..Kay, tekanan itu bermula dengan :

  • Latihan bola jaring hari Isnin dan hari Selasa (taksilapsayalah) dan saya TAK NAK!
  • Memikirkan pasal result UPSR yang tak lama lagi nak keluar (sayaambilUPSRtahunnie..taulahkorangtakcayasebabsayanienampakmacammakorang LULZ)
  • Bengang bila handphone buat hal.WTF?!
  • Kena kemas rumah esok dan saya RAJIN MALAS! 
  • Ermm....

Luahan hati sejati oleh,
QURRATUL AIN


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, October 18, 2011

Pixie !

XOXO


Assalamualaikum...Hola!Nie nak cite skit..Ari nie saya pegi umah Aliya dengan Farah and Aqilah..Then,something dah berlaku! Korang nak tau tak ape yang terjadi?
Aqilah And Zamani ;)
Pixie Zamani , pakwe qilah ;)
Kbai.



Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, October 15, 2011

Video + Photos (Entry Bergambar) ;)

video
My Annoying Face ;P
Friends Yang Gila-Gila
Assalamualaikum and good morning...Amboi,rajinya nak buat entry pagi2 nie. ;)  Malas nak tulis panjang2...So,korang layan jelah entry nie ;)
My Twiny ;)

Qilah ;)

;)

Phone Qilah
P/s-Saya sayang kawan-kawan saya ;)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, October 6, 2011

Suka Suki ^_^

Muku Mengade! :p
 Assalamualaikum dan selamat petang....Saya bosan giler amat sangat2 nie...Entry kali ini dirasakan sangat tidak bermakna apa2 pon...Ermmm...Jadi saya sengaja lah upload gambar2 yang saya suka..Hehehe ;)
Saya sangat stress kerana perlu menyiapkan folio pafa secepat yang mungkin agar kerja itu tidak tertangguh lagi :( ..Sebab saya nie suka menangguh-nangguh kan kerja....Jadi,apabila kepala dah sakit,saya buat lah 1 entry kat blog yang tak cantik nie..

Memang Betul :(

Ya...Saya Memang Ingat :(
 Huh! Memang sungguh tidak menyeronokkan kalau duduk rumah sorang2 pastu kene siapkan kerja yang dah tertangguh tu..:(
Sayasukaeditgambar ;)
P/s-Ada sesuatu yang rahsia dihati saya..Tak ada sape pon yang tahu ;)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, October 5, 2011

Hafsah's Birthday ;)

Muka Mintak Penampar ;)

Assalamualaikum and salam sejahtera...
Ape khabar semua? sihat tak? Okay..Nie adalah sambungan daripada entry yang yang INI.....Saya ada sebut pasal birthday hafsah...I mean birthday party..Saya malas nak tulis banyak2..So,layan jelah aksi-aksi dalam gambar kat bawah nie.. ;)

Acara Memotong Kek ;)

Pengacara Majlis Yang Awesome ^_^
Birthday Girl Yang Spoting T_T
Muka Saya Yang Membosankan T_T
Khas Untuk 6 Exc SAHAJA!
Ucapan Berdasarkan Skrip :)

Iklan Kejap T.T
Hadiah Daripada Hajar, Kakak Hafsah..;)
Birthday Girl Yang Comel <3
Belon Saya Dan Farah ;)

Kakak Tudung Pink Bersama Adik Tudung Ungu
* Yawn ;P
My Signature *Overexcited
Najwa And The Mask :) *Sayaedit ;)


Kayy...Itu jer gambar yang saya boleh upload..banyak lagi sebenarnya tapi sebab line nie tengah lembab so tak boleh upload banyak2 :(.... And Last but not least ,

Follow My Blog...See You There ;)

P/S - Asal rasa bosan jer mesti melantak...Mana berat badan tak menaik kan...Ermm











Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, October 3, 2011

Kerja-Kerja Pembersihan Blog.... '_'

Assalamualaikum....

Hai..Ape khabar? Sihat? Ya. Saya tau blog saya dah bersawang selama hampir sebulan. Saya amat menyesal kerana telah mengabaikan blog ini dan saya telah dijatuhi hukuman iaitu denda sebanyak RM 0.00...KayTakSabit :'o. Saya masih lagi dalam proses nak membersihankan blog saya yang dah bersawang nie.
Dalam hati ade juga niat nak tukar background tapi mungkin bukan hari nie kot, maybe esok lah...Banyak sangat bende yang nak kene buat...Dan saya masih belum bebas sepenuhnya sebab result UPSR belum keluar lagi..-_-
Oh! Ade bende yang nak saya bagitau nie...Esok adalah birthday kawan saya yang tercinta SITI HAFSAH...Dia ade buat sambutan birthday dia kat skolah...Hehehe..Saya jadi photographer dia..Hahaha XD
Layak ker? Ermm....Okay....Berbalik semula pade citer kita tadi...Hafsah ade jemput semua budak darjah 6 dan semua guru-guru di Sk Ahmad...Saya dah kata kat Hafsah, hadiah untuk dia tangguh dulu..Saya beli kat Langkawi hadiah tu..Yes..Saya akan mengikuti rombongan skolah pegi ke Langkawi...Tak tau lah nak beli per..KayBai...Saya pegi melantak nie..Hahaha...Patutlah berat badan bertambah..XD


Mestilah sentiasa happy!

P/s - Saya tau blog saya buruk..So, ape masalah kau nak kutuk-kutuk blog aku? Aku punye blog sukati aku lah! Sibuk jer! Kaybai..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011