Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Friday, May 6, 2011

Persiapan Yang Tertangguh..

Assalamualaikum...wat per hujung minggu nie??aku boring giler lah..sebenarnyerr aku ngah prepare nak gie
kl besok...malas giler lah..nak pegi bkn main excited nyerr..tpi malas nak kemas barang...urgghh..kan aku dah katerr yang aku nie pemalas orangnyerr..kan aku dah mention aritu dalam ENTRI INI....
oh..thanx to farah izzati krana follow blog aku nie yang tak berape cantik nie...dan thanx jugak untuk follower yang lain.. :)
opss..dah kul 10:40....tetapi Qurratul masih tidak lagi mengemas barangnyerr...esok dah nak bertolak..tetapi masih banyak lagi barang yang belum disumbat kedalam begnyerr....urghh...bencinyerrlah....oohh!!baru teringat..aku tak citer pon kat korang lagi pasal aku nak gie kl nie...aku gie kl nie ikut rombongan skolah..nak gie lawatan sambil belajar...dua buah bas..ramai giler..aku duduk dalam bas nanti ngan my twin Aliya...hehehe! ingat haritu nak duduk ngan Farah..tapi tak jadi...maybe mase nak blek nanti kot baru duduk ngan Farah....Kiteorang bertolak dari skolah antare kul 7:30 -8:00 kut...aku ketua kumpulan 3..hahaha..kelakar rasenyerr biler aku yang jadik ketuanyerr...habis berterabur ahli kumpulan aku nanti....nasib baik ade geng..Aku , Aliya n Farah dalam satu kumpulan..aku end of part 1..nanti aku update agi ka...byee

p/s= ngah chatting ngan aliya..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011