Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Monday, May 16, 2011

Sila Abaikan...

                                                                        
Asssalamualaikum....

Hye..Ape Kabo???Sori sebab lame giler tak update...Aku Busy Giler Nie...Ari Sabtu yang lepas skolah aku baru je lepas wat ari sukan kali ke-47 ( dahtuadahskolahakurupenyer)...aku rumah sukan kuning...and kiteorg menang!!you know? We Are The Champion..ari nie semua ahli umah kuning dapat makan percume..ade yang sponsor...thanx to Puan Rozilah and Her Husband..Selaku sponsor umah kuning..hehe!and congratz to qilah cuz dah jadi OLAHRAGAWATI....I'm Happy For You..oh yer!!lupe nak citer pasal lawatan ker kl aritu ek...hehehe!!sowi ok!!biarlah aku citer skit..skit jer lah..malas nak panjang2...sebab banyak bende lagi aku nak citer nie..mase kat lawatan ari tu aku x leh nak tido!!dekat kul 1 pagi baru leh tido..sob sob! cian aku!asalnyer kiteorg patut pegi wat lawatan kat muzium anatomi...pastu baru lah blek pekan..tapi tak jadi..so teacher tukar destinasi ke pj a.k.a putrajaya...best giler kat sane...kiteorg kat atas bas dah tak sabo nak pegi masjid yang beso kat putrajaya tu sebab nak melepaskan hajat..hajat kecik jelah...dah sampai sane,semua berpusu nak pegi tandas..ade yang siap berlari anak lagi termasuk aku...pastu terserempak lak ngan makcik pekerje kat situ..pastu kiteorg kene marah sebab berlari..(mimikmukamalu):(
huhuhu...dah lah..aku tak nak citer dah lah...oh yer sila lah abaikan background yang keanak-anakkan yer..sebab QURRATUL AIN BELUM MENCAPAI USIA 12 TAHUN LAGI...TETAPI TIDAK LAMA LAGI BELIAU AKAN MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN NYA PADA 29/5/2011..
JADI,TUAN PUAN SEKALIAN,SILA SEDIAKAN HADIAH UNTUK BELIAU..ceh!!gurau jelah!jangan marah lak!au jugak nak pesan kat korunkk sila lah abaikan juga lagu terbaru nie...lagu nie sebenarnyer ditujukan khas tuk ******...hanye kawan2 aku jer yang tau..terutama nyerr my twin..die mesti cam lagu nyerr!!!hahaha!!ok bye!!!

p/s - tertarik ngan trademark  maria elena yang 'assalamualaikum...kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang'..sukerr sangatt!!

p/s - (kalinieakunakwat2pesananpenaja) Tak sabo nak gie bbq malam nie...takpe..esok kan cuti..hehehe                 




Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, May 6, 2011

Persiapan Yang Tertangguh..

Assalamualaikum...wat per hujung minggu nie??aku boring giler lah..sebenarnyerr aku ngah prepare nak gie
kl besok...malas giler lah..nak pegi bkn main excited nyerr..tpi malas nak kemas barang...urgghh..kan aku dah katerr yang aku nie pemalas orangnyerr..kan aku dah mention aritu dalam ENTRI INI....
oh..thanx to farah izzati krana follow blog aku nie yang tak berape cantik nie...dan thanx jugak untuk follower yang lain.. :)
opss..dah kul 10:40....tetapi Qurratul masih tidak lagi mengemas barangnyerr...esok dah nak bertolak..tetapi masih banyak lagi barang yang belum disumbat kedalam begnyerr....urghh...bencinyerrlah....oohh!!baru teringat..aku tak citer pon kat korang lagi pasal aku nak gie kl nie...aku gie kl nie ikut rombongan skolah..nak gie lawatan sambil belajar...dua buah bas..ramai giler..aku duduk dalam bas nanti ngan my twin Aliya...hehehe! ingat haritu nak duduk ngan Farah..tapi tak jadi...maybe mase nak blek nanti kot baru duduk ngan Farah....Kiteorang bertolak dari skolah antare kul 7:30 -8:00 kut...aku ketua kumpulan 3..hahaha..kelakar rasenyerr biler aku yang jadik ketuanyerr...habis berterabur ahli kumpulan aku nanti....nasib baik ade geng..Aku , Aliya n Farah dalam satu kumpulan..aku end of part 1..nanti aku update agi ka...byee

p/s= ngah chatting ngan aliya..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011