Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, April 24, 2011

New Again??

                                                                          Assalamualaikum


Hye...Sihat semua???aku ngah ubahsuai skit blog aku..ye lah..supaye nampak matured skit..hahah!matured ker??- tak sihat-

semalam aku ngan abah baru jer beli rak baru tuk letak buku aku tu...ye lah..dak dekat sebulan die bersepah kat situ.. - akukanpemalasorangnyerr-

-taklehwatbiniorangyangmalasnie-

ikhlas aku cakap aku malas nak kemas buku aku tu...-malas-

aku kan candidate upsr taon nie..mesti busy kan..-nyampah nyerrr-

daripade aku duk ngarot jer..baik aku citer pasal aku punyer cursor yang tertulis 'I LOVE YOU'

eh!eh!korang jangan salah faham lak!!aku tak tujukan tuk sape2 pon ok!

I'M SINGLE BUT NOT AVAILABLE

ok..ade paham??kalu tak paham2 jugak,tak tau leh aku nak cakap per..

ok..baiklah..baik aku ngaku yang sebenarnyerr
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--

 

AKU TAKDE MOTIF PON TULIS ENTRY NIE

SEKIAN..TIME KASIH-akugilerskitarinietakberapesihat-

P/S-esok dah nak kene gie skolah..waaa!!!!waaa!!tap puas cuti agi..malas aku nak mengadap muka cikgu asri..;(

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011