Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, April 3, 2011

Kosong....(EMO)

Hai semua..assalamualaikum..jawab lah salam aku...aku boring..dah lah tak leh nak kuar....nak ajak abah aku pergi menternak lemak sikit kat kuantan tak pon kat kfc ker pon tak leh..benci nyerr... :( .....Aliya ajak gie wat folio kat skolah,... pon tak leh...asalan biarlah rahsia..hahaha..eh!EH!orang ngah emo nie mane leh ketawe...urghhh!!goram botol eden...aku boring aku bukak lah laptop...dengan harApan setinggi gunung everest....aku bukak lah blog akak 2 blogger...ye lah..aku bace entry diorang yang lepas2....terubat lah skit rase bosan tu..nak bukak fb x der pape pon...so, i took the camera and take this pic...mimik muke bosan...sebab tu tak leh nak senyum...
Muka Ngah Bosan...

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011