Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Saturday, April 23, 2011

Everythings Is New!

Assalamualaikum..hye...ok!ok!!gamba header aku yang baru?? cantik tak? ala!kate lah cantik!!angguk ok??hehehe!!oh yer!!kalo ade pembace2 blog aku nih nak add aku kat fesbok bleh lah add aku..aku tak marah pon..lagi ramai lagi bagos!oh yer!nampak tak bende baru kat tepi kiri blog nie!!ala gambo mia sara yang kat tepi tu!!kalo ade yang tak nampok alamaknyerr pendek umurrr lehhh!!hehehe!!gurau jer!!korang tengok!!mia sara katerr yang die sukerr blog aku nie!!hah!! so korang pon kene lah follow blog aku!!ok??kalo korang follow aku sayang korang!!mungkin hujung tahun nanti salah satu pembace blog aku yang bertuah akan aki belanjer kfc!!wa duh wa duh!!peluang keemasan korang nie!!insyallah!!kalo aku ade rezeki lebih!!boleh leh kite menternak lemak ramai2!!hahaha!!nampok sangat menipu!!(style dlm hantu kak limah blek rumah)hahaha!!esk aku nak upload gambo aku n the gang ok!!so terimelah gambo aku yang skema nie...with my ribbon..kau ado??non ado kan!
p/s-ape kabo agaknyer aliya,farah n hafsah yang brade jauh nun disane??
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011