Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, April 24, 2011

New Again??

                                                                          Assalamualaikum


Hye...Sihat semua???aku ngah ubahsuai skit blog aku..ye lah..supaye nampak matured skit..hahah!matured ker??- tak sihat-

semalam aku ngan abah baru jer beli rak baru tuk letak buku aku tu...ye lah..dak dekat sebulan die bersepah kat situ.. - akukanpemalasorangnyerr-

-taklehwatbiniorangyangmalasnie-

ikhlas aku cakap aku malas nak kemas buku aku tu...-malas-

aku kan candidate upsr taon nie..mesti busy kan..-nyampah nyerrr-

daripade aku duk ngarot jer..baik aku citer pasal aku punyer cursor yang tertulis 'I LOVE YOU'

eh!eh!korang jangan salah faham lak!!aku tak tujukan tuk sape2 pon ok!

I'M SINGLE BUT NOT AVAILABLE

ok..ade paham??kalu tak paham2 jugak,tak tau leh aku nak cakap per..

ok..baiklah..baik aku ngaku yang sebenarnyerr
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--

 

AKU TAKDE MOTIF PON TULIS ENTRY NIE

SEKIAN..TIME KASIH-akugilerskitarinietakberapesihat-

P/S-esok dah nak kene gie skolah..waaa!!!!waaa!!tap puas cuti agi..malas aku nak mengadap muka cikgu asri..;(

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, April 23, 2011

Everythings Is New!

Assalamualaikum..hye...ok!ok!!gamba header aku yang baru?? cantik tak? ala!kate lah cantik!!angguk ok??hehehe!!oh yer!!kalo ade pembace2 blog aku nih nak add aku kat fesbok bleh lah add aku..aku tak marah pon..lagi ramai lagi bagos!oh yer!nampak tak bende baru kat tepi kiri blog nie!!ala gambo mia sara yang kat tepi tu!!kalo ade yang tak nampok alamaknyerr pendek umurrr lehhh!!hehehe!!gurau jer!!korang tengok!!mia sara katerr yang die sukerr blog aku nie!!hah!! so korang pon kene lah follow blog aku!!ok??kalo korang follow aku sayang korang!!mungkin hujung tahun nanti salah satu pembace blog aku yang bertuah akan aki belanjer kfc!!wa duh wa duh!!peluang keemasan korang nie!!insyallah!!kalo aku ade rezeki lebih!!boleh leh kite menternak lemak ramai2!!hahaha!!nampok sangat menipu!!(style dlm hantu kak limah blek rumah)hahaha!!esk aku nak upload gambo aku n the gang ok!!so terimelah gambo aku yang skema nie...with my ribbon..kau ado??non ado kan!
p/s-ape kabo agaknyer aliya,farah n hafsah yang brade jauh nun disane??
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, April 22, 2011

The Other Side Of Me

                                                                    
Assalamualaikum



Name baru?

gambA pulak??

ok

bye.
p/s - AKU MEMANG NGAH MALAS NAK TULIS ENTRY..GAMBA YANG NAK UPLOAD LAK TAK LEH NAK UPLOAD! BENCI! BENCI!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, April 14, 2011

Blog Update...

Assalamualaikum And hye guyz...hi newwbiee..Jap agi aku nak gie kelas pafa...ustazah kater lau tak hujan,kene gie kelas pafa..huhuhu!! letih lorh!!!tapi kene gie gak..wajib..ok!!nanti aku nak post something..nak tau per??kene tunggu petang karang..biler aku dah abis kelas pafa ok! daa!!





p/s= aku update blog pon sebab aliya yang suruh..kalau tak...ermm..hampehhz!!(aku kan malas skit)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, April 3, 2011

Kosong....(EMO)

Hai semua..assalamualaikum..jawab lah salam aku...aku boring..dah lah tak leh nak kuar....nak ajak abah aku pergi menternak lemak sikit kat kuantan tak pon kat kfc ker pon tak leh..benci nyerr... :( .....Aliya ajak gie wat folio kat skolah,... pon tak leh...asalan biarlah rahsia..hahaha..eh!EH!orang ngah emo nie mane leh ketawe...urghhh!!goram botol eden...aku boring aku bukak lah laptop...dengan harApan setinggi gunung everest....aku bukak lah blog akak 2 blogger...ye lah..aku bace entry diorang yang lepas2....terubat lah skit rase bosan tu..nak bukak fb x der pape pon...so, i took the camera and take this pic...mimik muke bosan...sebab tu tak leh nak senyum...
Muka Ngah Bosan...

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, April 2, 2011

Sowang Sowang Jer :(

Hellooo!!Assalamualaikum....hey guyz!!I'm really sori cuz i'm not update the lovely blog...cuz i'm busy you know??Oh Yeah,You Never Know..Melalut lah pulak aku nie...sori2...a little bit crazyy!! ;) aku kalau aku boring you guyz tau aku buat per???tak tau kan??haaa!! nie lah keje aku!



                                                                         jeng

                                                                         jeng


                                                                         jeng

                                                                         jeng

                                                                          jeng

                                                                           --------- 
 











 Ha..nie lah keje nyerr..photoshoot sowang sowang..hahaha!!layak ker panggil photoshoot???hanya aku jer kot yang tau....ade banyak agii....oh yer!!did you notice the new pimple.???urghh!! totally i hate it!!!ok!!just enjoy yourself while you see these photos...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011