Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Friday, February 18, 2011

I Meet Kak Lofa (Dewi Remaja)!

Salam....Ari nie teacher hepi sangat2 sebab di interview oleh kak lofa iaitu pemenang demi remaja 2010!!kalu tak cayer teacher ade gambo dia..
Cantik tak??

best tau dapat jumpe kak lofa...kak lofa peramah sangat!!!!!1

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, February 12, 2011

Nothing lorh!

Read The Convesation...


Farah : Qotul,kite kene 'FUCK'

Qurratul : Hah??FUCK???

Farah : Yelah...fuck..relaks lah qotul...

Qurratul : Hurm..fuck tu per??

Farah : fuck tu maksudnyerr FIKIR UNTUK CINTA KITA...

Qurratul ; OH!baru aku tau!!

Farah : ...........

Qurratul : Jom kiter cakap pasal bende lain lak..

Farah : cAKAP PASAL per??

Qurratul : pasal pape jer!

Farah : Ok..ermm..hah!pasal pakwe nak tak??

Qurratul : tak nok aku!(tak nak ingat kisah yang lalu with somebody! :P)

Farah : Ala..yelah..ka memang gitu..taulah ka tak moh dah ingat tututut!!

Qurratul : tau tak per!

Farah : ka nak tau tak satu gosip yang baru!!

Qurratul : nak!nak!per nyerr gosip tu???

Tunggu lah sambungan episod nie minggu depan!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, February 7, 2011

Busy!

Busy!Busy!Busy!So I'm Gonna Update It If I Free!!So This Blog Will 'Bersawang'. Daa!! xD
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011