Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Tuesday, January 25, 2011

SECRET TAU!

Assalamualaikum wahai semua anak anak  murid teacher yang baik belake nih...dear my pupils,ari nie hari yang terburuk buat teacher tau tak...:(..teacher bengang ari nie tau....tapi yang best nyerr ari esok teacher akan dapat something yang baru jer teacher beli....nak tau aper???no no no!!not now!!esok baru boleh tau!!!sowi yerr!!teacher janji esok gak teacher akan upload gamba teacher ngan 'benda' tu!tapi memang best tau!! ^_^  ok ok...skang teacher akan bagi 'homework' kat korang....'homework' nyerr ialah korang kene jenguk blog nih esok tau!!!jangang lupe!!kalau tak teacher akan angry kat korang!!!!ok!!stop talking & membebel...teacher pon never like my homework....Totally I REALL HATE HOMEWORK!!hahaha!memang tak suker!!benci benci!!(eii,gedixx)ermm...nothing to bebelkan lah!!boring now!oh yeah!!tetibe jer tangan nih terase rajin giler nak tulis about 1 story nih!ermm..tak jadilah..malu!about him...;)...malu lah..merah pipi teacher tau!(sajer jer tu)!teAcher dah malas lak nak tulis panjang2 sangat...letih ler!dah lah banyak homework for me!ok lah daaa!!



                                                                                                                 TEACHER QURRATUL
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011