Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Friday, January 7, 2011

Kisah Budak Cenonet Part 2

Hai..Salam...ikuti lah sambungannyerr....

selepas aflah,pipah n hafsah pujah go to the ladies....tetibe jer budak tu tersengih2...sakai kan?? hihihi..pastu budak cenonet tu pon nak tututut..ala..kowang tau la kan per tututut kan??ala...kalau gie kat ladies mestilah nak tututut kan???so after that sayerr and najwa gie kat luar...ambik angin luar lah katekan...after that sayerr pon pegi masuk semula kat dalam tu..tetibe sayerr ternampak sesuatu yang kurang menyenangkan...kat sebelah sinki tu ade kain budak tu and her s***der die....siap ade renda2 agi..aper lagi gelak besar lah si aflah tu!!!!dah lah budak tu tak tutup pintu!!!nangis lah budak tu..syerr ngan kwn2 yng lain semua cepat2 blah...takut kot...^_^...kiteorang semua slahkan aflah..sebab dia pegi gelak kat budak tu!jahat lah aflah nie....
           
                                            THE  END...

Itulah kisahnyerr....skang nie setiap kali kteowang jumpe ngan budak cenonet tu mesti cover2 skit!!!:P hahahaha!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011