Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Friday, January 28, 2011

Asal Usul Blog Nie!;)

Assalamualaikum..hye!boring lah ari nie!!!boring giler!!!bencinyerr!!dah lah keje sekolah teacher bertimbun timbun!!sakit kepala dibuatnyerr!!!tak sukerrr!!!oh yer!!!mesti korang nak tau nape teacher wat blog nie & letak name TEACHER QURRATUL..ha!nie ari nie teacher nak kasi tau lah nih!!sebenonyerr blog nih memang ade banyak giler name!!!tapi last teacher decided nak letak name tu....sebab nyerr ialah:

1.sebab dari kecik kemetot lagi aku nak jadik teacher ;)

2.aku nak jadik teacher yang ajar english =___= (sebab tu panggil teacher ;) )


3.aku suker jadik soerang teacher..tapi tak tau naperrr ^_^

4.bagi aku menjadi seorang teacher a.k.a cikgu nie memang 1 pekerjaan yang tersangat best!

5.boleh garang ngan pupils skit...maklumlah teacher kan...( biar aku jadi teacher yang garang)

6............................................(takderr idea daa)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, January 27, 2011

HaH ;)

sAssalamualaikum!!hye!hah!!nie mesti dah tak sabar sabar lagi nak tau kan ape bende 'something' tu kan??kan??hah!!sabor lah yer...jap agi teacher tunjuk ok! AND BENDE TU IALAH..........

                                                                      -
                                                                      -
                                                                      -
                                                                      -
Hah!!!My New Makeup...so wonderful...bukan wonder girls ek!tapi sory ye dear pupils cuz teacher tak leh nak upload gamba makeup tu..sori ^-^ (dengan penuh rase tidak bersalah)....hahaha!!!oh yer!korang dah tengok transformasi blog teacher kan!cantik tak????hehehe!!ok ok!!!memang cantik kan??kan??(ngader)ermmm....teacher sayang giler ngan makeup tu!!comel dan cantik!!nanti lah teacher cube upload gambo die ok!ok lah!!goodbye & have a good day!!    

                                                                                 


                                                                      
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, January 25, 2011

SECRET TAU!

Assalamualaikum wahai semua anak anak  murid teacher yang baik belake nih...dear my pupils,ari nie hari yang terburuk buat teacher tau tak...:(..teacher bengang ari nie tau....tapi yang best nyerr ari esok teacher akan dapat something yang baru jer teacher beli....nak tau aper???no no no!!not now!!esok baru boleh tau!!!sowi yerr!!teacher janji esok gak teacher akan upload gamba teacher ngan 'benda' tu!tapi memang best tau!! ^_^  ok ok...skang teacher akan bagi 'homework' kat korang....'homework' nyerr ialah korang kene jenguk blog nih esok tau!!!jangang lupe!!kalau tak teacher akan angry kat korang!!!!ok!!stop talking & membebel...teacher pon never like my homework....Totally I REALL HATE HOMEWORK!!hahaha!memang tak suker!!benci benci!!(eii,gedixx)ermm...nothing to bebelkan lah!!boring now!oh yeah!!tetibe jer tangan nih terase rajin giler nak tulis about 1 story nih!ermm..tak jadilah..malu!about him...;)...malu lah..merah pipi teacher tau!(sajer jer tu)!teAcher dah malas lak nak tulis panjang2 sangat...letih ler!dah lah banyak homework for me!ok lah daaa!!



                                                                                                                 TEACHER QURRATUL
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, January 20, 2011

So Busy Lah!

Salam..Hai!pe kabor???sori lah yer sebab saye memang dah lame gak tak update blog nie..biaselah kan...saye ngah busy ngan assignment agi,nak wat persiapan upsr & banyak agi...stress tau!!opsyy!lupa lak..saye nak kasi tau kat kowang yang minggu lepas saye ade jumpe satu agi akak blogger!best tau blog dia!!http://honeykoyuki.blogspot.com/...tu lah dia..name akak tu FATIN LIYANA..dia cute giler tau!!!!jangan lupe bukak blog dia ok!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, January 7, 2011

Kisah Budak Cenonet Part 2

Hai..Salam...ikuti lah sambungannyerr....

selepas aflah,pipah n hafsah pujah go to the ladies....tetibe jer budak tu tersengih2...sakai kan?? hihihi..pastu budak cenonet tu pon nak tututut..ala..kowang tau la kan per tututut kan??ala...kalau gie kat ladies mestilah nak tututut kan???so after that sayerr and najwa gie kat luar...ambik angin luar lah katekan...after that sayerr pon pegi masuk semula kat dalam tu..tetibe sayerr ternampak sesuatu yang kurang menyenangkan...kat sebelah sinki tu ade kain budak tu and her s***der die....siap ade renda2 agi..aper lagi gelak besar lah si aflah tu!!!!dah lah budak tu tak tutup pintu!!!nangis lah budak tu..syerr ngan kwn2 yng lain semua cepat2 blah...takut kot...^_^...kiteorang semua slahkan aflah..sebab dia pegi gelak kat budak tu!jahat lah aflah nie....
           
                                            THE  END...

Itulah kisahnyerr....skang nie setiap kali kteowang jumpe ngan budak cenonet tu mesti cover2 skit!!!:P hahahaha!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, January 5, 2011

KISAH BUDAK CEKENIT (PART 1)

SALAM....HYEPP!!!I'M BACK!!!!!!!!HEHEHE!!KISAH KALI NIH AGAK KLAKAR CKIT....BUKAN KLAKAR BANYAK..^_^.......SAYER RASE MEMANG KLAKAR GILER...KISAH INI BERMULE BILERR ADELAH SOWANG BUDAK CEKENIT NIH....BUDAK DARJAH 1 LAH KATEKAN..MESTILAH CEKENIT..KISAH NIE BERLAKU DI TANDAS YANG TIDAK SERBA MEWAH DAN SELESA ITU....TIBE2 JER BUDAK TU DIA SEOLAH2 TERKEJUTZZ!!!PELIK KAN????TETIBE JER TERKEJUTZZ!!PASTU DIE NIE TETIBE JER KETAWE LAK...HISH2!!!PASTU TAH LAH KENAPE TIBE2 BUDAK TU NAK NANGIS!!PELIK!!!PASTU DATANGLAH AFLAH(THE MOST CRAZIER GURL)WITH HAFSAH,PUJAH N PIPAH TO THE "LADIES".....


NAK TAU SAMBUNGANNYERR,KENELAH TUNGGUUU!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011