Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, November 20, 2011

Finallyy ;)

Alhamdullilah..Segala usaha selama ini membuahkan hasil ;)

Assalamualaikum and hello peeps ;)
Alhamdullilah..Rasa happy sangat-sangat bila segala usaha dan penat lelah selama nie dah menbuahkan hasil yang menggembirakan ;) Hehehe ^_^  Saya nak minta maaf lah banyak-banyak sebab lambat update.Saya kan memang macam nie.Kalau nak update tu, ade aje benda yang menghalang kan T_T   Huhuhu #SayaSedarDiriSayaSape Okayy...Hari Jumaat lepas,adalah hari terakhir persekolahan :(  Memang sedih dan saya rindukan kawan-kawan saya :( And petang tu kitaorang ade jamuan kelas akhir tahun dengan A & W
Memang gila-gila lah ;) Dan saya menang 1 game iaitu pertandingan tiup belon sampai besarr ;) Hehehe! Tak cukup oksigen saya hari tu ;) Dan saya enjoy sangat hari tu ;) Hari Sabtu pulak,nothing special pagi tu hingga petang buttt malam tu special sangattt! Hehehe! Najwa,Aliya and Farah aje yang tau kenapa..Hihihi...FYI,hari jumaat tu,saya pakai ala-ala style Maria Elena and Aliya pakai ala-ala Anis Syafira.^__^ Nak upload gambar kitaorang tapi korang tau lah kan,broadband nie macam berok!Tak nak langsung bagi kerjasama yang baik 8_8 Huhuhu! Okaayy..Saya bangga sangat dengan diri sendiri. ^__^ Hari nie, Aliya datang rumah saya dan kitaorang buat macam-macam benda yang gila-gila ;) Kitaorang makeover diri sendiri ;) Hahaha! Sumpah lawakk gilerr cara saya makeover kan diri sendiri..Saya apply kan eyeshadow warne hitam kat bawah mata saya banyak-banyak dan nampak macam orang baru kena lepas tumbuk..Hahaha! LOL! Tak sabar nak tunggu my mum datang Pekan hari Khamis nie dan belanja geng saya iaitu F.A.Q.A.M.A.H.A.W.A    Perasaan excited datang menjelma.Kbai.Good Night Guyss ;)


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, November 10, 2011

Bai Bai Blog!

Saya dah nak kahwin dengan budak kat atas tu.Huhuhu..
Assalamualaikum and hello peeps ;)
Dengan ini,saya ingin mengumumkan bahawa saya akan meninggalkan dunia blogger nie..Untuk sementara waktu aje lah..Sebab saya akan pergi ke Langkawi pada malam ini.Jadi,doakan saya selamat pergi dan selamat balik juga.
Kbai *_*
P/s -Teringin nak jumpa akak Yuyu Zulaikha kat Langkawi ^_^

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, November 2, 2011

Pemulangan Buku Teks :)

Saya dan Aliya bukan GOSSIP GIRL ye.Kita cuma minat tengok cita tu

Assalamualaikum and hello peeps :)
Rajinkan saya sekarang nie nak update blog.Kebiasaannya malas.Nak cita sikit pasal pemulangan buku teks.
Memang happy sangat-sangat bila esok kitaorang kena pulang buku teks.Nanti tak ada lah sepah sangat kat rak buku saya tu.Senang nak kemas sikit.Sekarang nie,baru aje lepas habis menaip skrip untuk lakonan yang akan kitaorang persembahkan kat Jamuan Tahun 6 nanti.Kalau diikutkan hati memang malas,tapi itu 1 amanahkan.Kena lah dijalankan#AYATBAJETJERTU Sebab Teacher Arjunaidah,guru kelas kitaorang (Budak 6 Exc) nak tengok skrip tu nanti.Huh!Malasnyaaa! Tapi baru jer taip beberapa kerat ayat jer u_u Sebabnya lepas UPSR nie otak slow sikit jadi nak buat ayat macam karangan panjang-panjang tu susah sikit :P Saya memang seorang gadis yang ada banyak keluhan#TAIPSAMBILMENGELUH Saya dekat rumah sekarang nie memang tengah bosan yang teramat sangat!!Tak tau nak buat apa.Kalau saya duduk kat rumah nie,memang kerja saya tau nak menambah berat badan aje iaitu MAKAN.#SAYABUDAKGEMUK    
Sambil-sambil tengah makan tu.bukak youtube+facebook-ing+twitter-ing etc.Saya memang macam nie =_= Kay.Saya baru perasan yang saya dah tulis entry kali nie agak panjang.Kay,saya dah malas nak tulis panjang-panjang.Good Night guys :)
Kbye *_*

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, November 1, 2011

I do not know what a suitable title for this entry =_=

Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Assalamualaikum and hello peeps!
Bosan yang teramat sangat.Tadi baru jer dapat surat kebenaran nak pergi Langkawi minggu depan :)
Masa taklimat tu,Teacher ada cakap yang kena bawak 1 beg galas jer..Dan kitaorang ternganga mulut bila teacher cakap macam tu :0 #I'MJUSTKIDDING.Rasa macam tak logik jer kan?Muat ker?Kitaorang bincang punya bincang memang rasa macam nak protes jer.#AYATKELINGSIKIT
Kitaorang sempat jugak bincang pasal barang-barang yang nak dibawa.Dan saya tengah berfikir mana nak dapatkan handphone yang lain untuk dibawa ke Langkawi sebab phone yang skang ini dah rosak T_T
Kalau diikutkan,memang tak muat kalau saya isi barang-barang saya dalam 1beg galas jer.Ermmm..Malas lah nak fikir lagi..Kay.GTG..Kbai..#MALASNAKTULISPANJANGPANJANG :P
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, October 28, 2011

Bestkan kalau dapat boyfie macam nie....LOL!

FAQAMAHAWA 

Assalamualaikum and hello peeps! 
 Rajinkan saya nak update blog malam-malam..Kebiasaannya malas ;p Tiba-tiba jer dapat hidayah hari nie supaya update... T.T  Tadi my dad goreng keropok lekor dan kebetulan saya memang tengah lapar...Ambil keropok dan letak dalam pinggan,makan panas-panas sambil FACEBOOK-ING + TWITTER-ING and ETC...Hahaha LOL! Jalan-jalan kat blog orang-orang famous + gorgoeous...Macam FL dan ramai lagi...Suka sangat baca blog akak yang famous nie ;) Mata saya dah mula kuyu dan penat walaupun jam baru aje menunjukkan pukul 9:33 PM...Not AM...LOL! Tadi Hafsah baru jer jemput saya pergi rumah dia esok sebab ada birthday party dan makan-makan..Hafsah kata kul 10...Dan saya rasa happy sangat2 sebab saya dah ada alasan untuk daripada kena kemas rumah..Horrayy! LOL! ;p

Klah...I'm getting tired now...Kbai...


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

:(

Saya pemalu orangnya ;P #NAMPAKJERAWATBESARKATDHAHI 

Assalamualaikum and hello peeps ;)

 Nampak tak betapa rajinnya saya nak update blog..Dah tukar background,nak tukar scroll kat tepi tu dan mengharapkan 1 permulaan yang baru #AYATWATLEKK
 Kayy..Tak sabit..Lulz! Hari nie TWINNY saya tak datang sekolah..Dan saya macam nak makan dia jer sebab tak cakap pon tak datang.. :p #SAYABERGURAUJERWATLEKK (Y) + LULZ...Saya bosan yang teramat sangat ditambah pulak tekanan yang melanda..Kay, tekanan itu bermula dengan :

  • Latihan bola jaring hari Isnin dan hari Selasa (taksilapsayalah) dan saya TAK NAK!
  • Memikirkan pasal result UPSR yang tak lama lagi nak keluar (sayaambilUPSRtahunnie..taulahkorangtakcayasebabsayanienampakmacammakorang LULZ)
  • Bengang bila handphone buat hal.WTF?!
  • Kena kemas rumah esok dan saya RAJIN MALAS! 
  • Ermm....

Luahan hati sejati oleh,
QURRATUL AIN


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, October 18, 2011

Pixie !

XOXO


Assalamualaikum...Hola!Nie nak cite skit..Ari nie saya pegi umah Aliya dengan Farah and Aqilah..Then,something dah berlaku! Korang nak tau tak ape yang terjadi?
Aqilah And Zamani ;)
Pixie Zamani , pakwe qilah ;)
Kbai.



Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, October 15, 2011

Video + Photos (Entry Bergambar) ;)

video
My Annoying Face ;P
Friends Yang Gila-Gila
Assalamualaikum and good morning...Amboi,rajinya nak buat entry pagi2 nie. ;)  Malas nak tulis panjang2...So,korang layan jelah entry nie ;)
My Twiny ;)

Qilah ;)

;)

Phone Qilah
P/s-Saya sayang kawan-kawan saya ;)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, October 6, 2011

Suka Suki ^_^

Muku Mengade! :p
 Assalamualaikum dan selamat petang....Saya bosan giler amat sangat2 nie...Entry kali ini dirasakan sangat tidak bermakna apa2 pon...Ermmm...Jadi saya sengaja lah upload gambar2 yang saya suka..Hehehe ;)
Saya sangat stress kerana perlu menyiapkan folio pafa secepat yang mungkin agar kerja itu tidak tertangguh lagi :( ..Sebab saya nie suka menangguh-nangguh kan kerja....Jadi,apabila kepala dah sakit,saya buat lah 1 entry kat blog yang tak cantik nie..

Memang Betul :(

Ya...Saya Memang Ingat :(
 Huh! Memang sungguh tidak menyeronokkan kalau duduk rumah sorang2 pastu kene siapkan kerja yang dah tertangguh tu..:(
Sayasukaeditgambar ;)
P/s-Ada sesuatu yang rahsia dihati saya..Tak ada sape pon yang tahu ;)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, October 5, 2011

Hafsah's Birthday ;)

Muka Mintak Penampar ;)

Assalamualaikum and salam sejahtera...
Ape khabar semua? sihat tak? Okay..Nie adalah sambungan daripada entry yang yang INI.....Saya ada sebut pasal birthday hafsah...I mean birthday party..Saya malas nak tulis banyak2..So,layan jelah aksi-aksi dalam gambar kat bawah nie.. ;)

Acara Memotong Kek ;)

Pengacara Majlis Yang Awesome ^_^
Birthday Girl Yang Spoting T_T
Muka Saya Yang Membosankan T_T
Khas Untuk 6 Exc SAHAJA!
Ucapan Berdasarkan Skrip :)

Iklan Kejap T.T
Hadiah Daripada Hajar, Kakak Hafsah..;)
Birthday Girl Yang Comel <3
Belon Saya Dan Farah ;)

Kakak Tudung Pink Bersama Adik Tudung Ungu
* Yawn ;P
My Signature *Overexcited
Najwa And The Mask :) *Sayaedit ;)


Kayy...Itu jer gambar yang saya boleh upload..banyak lagi sebenarnya tapi sebab line nie tengah lembab so tak boleh upload banyak2 :(.... And Last but not least ,

Follow My Blog...See You There ;)

P/S - Asal rasa bosan jer mesti melantak...Mana berat badan tak menaik kan...Ermm











Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, October 3, 2011

Kerja-Kerja Pembersihan Blog.... '_'

Assalamualaikum....

Hai..Ape khabar? Sihat? Ya. Saya tau blog saya dah bersawang selama hampir sebulan. Saya amat menyesal kerana telah mengabaikan blog ini dan saya telah dijatuhi hukuman iaitu denda sebanyak RM 0.00...KayTakSabit :'o. Saya masih lagi dalam proses nak membersihankan blog saya yang dah bersawang nie.
Dalam hati ade juga niat nak tukar background tapi mungkin bukan hari nie kot, maybe esok lah...Banyak sangat bende yang nak kene buat...Dan saya masih belum bebas sepenuhnya sebab result UPSR belum keluar lagi..-_-
Oh! Ade bende yang nak saya bagitau nie...Esok adalah birthday kawan saya yang tercinta SITI HAFSAH...Dia ade buat sambutan birthday dia kat skolah...Hehehe..Saya jadi photographer dia..Hahaha XD
Layak ker? Ermm....Okay....Berbalik semula pade citer kita tadi...Hafsah ade jemput semua budak darjah 6 dan semua guru-guru di Sk Ahmad...Saya dah kata kat Hafsah, hadiah untuk dia tangguh dulu..Saya beli kat Langkawi hadiah tu..Yes..Saya akan mengikuti rombongan skolah pegi ke Langkawi...Tak tau lah nak beli per..KayBai...Saya pegi melantak nie..Hahaha...Patutlah berat badan bertambah..XD


Mestilah sentiasa happy!

P/s - Saya tau blog saya buruk..So, ape masalah kau nak kutuk-kutuk blog aku? Aku punye blog sukati aku lah! Sibuk jer! Kaybai..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, August 22, 2011

Friday, August 19, 2011

Alasan Seorang Murid..

Assalamualaikum....


Dibawah adalah dialog diantara SEORANG MURID dan GURUNYA..


Cikgu Ain :  Assalamualaikum semua...

Murid2 Kelas 6 Suka Suki : Waalaikumusalam cikgu...

Cikgu Ain : Baiklah murid-murid, sila keluarkan kerja sekolah yang cikgu beri semalam..

Zahiril : Cikgu,saya tak siapkan kerja tu lah cikgu...

Cikgu Ain : Ape alasan kamu tak siapkan kerja tu hah?! ( Dengannadayangmarah)

Zahiril : Nah cikgu.. ( Sambilmenghulurkansecebiskertas)
Sila klik gambo ini untuk tumbesaran yang sihat

Cikgu Ain : Hah?!!!*&&&%%
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, August 16, 2011

20 Tahun Akan Datang...

Comel Jer Budak Nie
Hahaha....Nanti mesti anak-anak korang pon jadi macam nie...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Rinduu....

Asalamualaikum....


Yer...Saye rindu dekat blog busuk masam nie...Tapi sayeadalahorangyangpalingmalasnakupdateblog
disebabkan oleh kerana musim kemarau yang teruk telah melanda otak saye ini!Saye harap korang faham.. T_T


WASSALAM...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, August 3, 2011

Puasa Jangan Tak Puasa..

When The Month Of Ramadhan Starts,The Gate Of The Heaven Are Opened And The Gates Of Hell Are Closed And The Devils Are Chained.

Assalamualaikum & Selamat berpuasa!
-So,macamaner RASAnyer  the third day of fasting?
-Easy Or Hard?
-Berbuka tu mesti you all makan makanan yang best2 kan?
-Make Sure Everybody Puasa tu penuh ok??


SEMOGA RAMADHAN KALI INI PENUH BERMAKNA BUAT KITA SEMUA...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, July 2, 2011

Tak Update....

Assalamualaikum..


Firstly,saya ingin memaklumkan bahawa saya tak akan update blog saya untuk beberape hari jer..atau mungkin untuk beberape minggu..Sekian...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Testing....Testing..

Ehem,Ehemm...Testing,Testing 1,2,3



































































Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, June 28, 2011

Edit Blog! Again?

Assalamualaikum.....


Sorryy...Dah lame giler tak update blog..Rindu kat blog nie.Bukan taknak bukak tapi busy lah...Biaselah can saya nie CANDIDATE UPSR...Hehe...Dan Yer..Umur Saya Dah Mencapai 12 Tahun...Hehehe...And did you guyz read the title right?! And yes!I'm still editing my blog...Saya suker mengubah blog saya sampai saye puas ati....Ari tu saye gie wedding Abang Eli and Kak Nani...Bagai pinang dibelah dua....Hahaha..Mampus lah kalu dieorang bace..Hehehhe....Ok lah..bye..2 entry pasal wedding tu nanti akan saye post...Insyallah dalam minggu nie..Tapi saye letak gamba je lah.. 






Yang Ikhlas,
Qurratul Ain..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, May 16, 2011

Sila Abaikan...

                                                                        
Asssalamualaikum....

Hye..Ape Kabo???Sori sebab lame giler tak update...Aku Busy Giler Nie...Ari Sabtu yang lepas skolah aku baru je lepas wat ari sukan kali ke-47 ( dahtuadahskolahakurupenyer)...aku rumah sukan kuning...and kiteorg menang!!you know? We Are The Champion..ari nie semua ahli umah kuning dapat makan percume..ade yang sponsor...thanx to Puan Rozilah and Her Husband..Selaku sponsor umah kuning..hehe!and congratz to qilah cuz dah jadi OLAHRAGAWATI....I'm Happy For You..oh yer!!lupe nak citer pasal lawatan ker kl aritu ek...hehehe!!sowi ok!!biarlah aku citer skit..skit jer lah..malas nak panjang2...sebab banyak bende lagi aku nak citer nie..mase kat lawatan ari tu aku x leh nak tido!!dekat kul 1 pagi baru leh tido..sob sob! cian aku!asalnyer kiteorg patut pegi wat lawatan kat muzium anatomi...pastu baru lah blek pekan..tapi tak jadi..so teacher tukar destinasi ke pj a.k.a putrajaya...best giler kat sane...kiteorg kat atas bas dah tak sabo nak pegi masjid yang beso kat putrajaya tu sebab nak melepaskan hajat..hajat kecik jelah...dah sampai sane,semua berpusu nak pegi tandas..ade yang siap berlari anak lagi termasuk aku...pastu terserempak lak ngan makcik pekerje kat situ..pastu kiteorg kene marah sebab berlari..(mimikmukamalu):(
huhuhu...dah lah..aku tak nak citer dah lah...oh yer sila lah abaikan background yang keanak-anakkan yer..sebab QURRATUL AIN BELUM MENCAPAI USIA 12 TAHUN LAGI...TETAPI TIDAK LAMA LAGI BELIAU AKAN MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN NYA PADA 29/5/2011..
JADI,TUAN PUAN SEKALIAN,SILA SEDIAKAN HADIAH UNTUK BELIAU..ceh!!gurau jelah!jangan marah lak!au jugak nak pesan kat korunkk sila lah abaikan juga lagu terbaru nie...lagu nie sebenarnyer ditujukan khas tuk ******...hanye kawan2 aku jer yang tau..terutama nyerr my twin..die mesti cam lagu nyerr!!!hahaha!!ok bye!!!

p/s - tertarik ngan trademark  maria elena yang 'assalamualaikum...kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang'..sukerr sangatt!!

p/s - (kalinieakunakwat2pesananpenaja) Tak sabo nak gie bbq malam nie...takpe..esok kan cuti..hehehe                 




Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, May 6, 2011

Persiapan Yang Tertangguh..

Assalamualaikum...wat per hujung minggu nie??aku boring giler lah..sebenarnyerr aku ngah prepare nak gie
kl besok...malas giler lah..nak pegi bkn main excited nyerr..tpi malas nak kemas barang...urgghh..kan aku dah katerr yang aku nie pemalas orangnyerr..kan aku dah mention aritu dalam ENTRI INI....
oh..thanx to farah izzati krana follow blog aku nie yang tak berape cantik nie...dan thanx jugak untuk follower yang lain.. :)
opss..dah kul 10:40....tetapi Qurratul masih tidak lagi mengemas barangnyerr...esok dah nak bertolak..tetapi masih banyak lagi barang yang belum disumbat kedalam begnyerr....urghh...bencinyerrlah....oohh!!baru teringat..aku tak citer pon kat korang lagi pasal aku nak gie kl nie...aku gie kl nie ikut rombongan skolah..nak gie lawatan sambil belajar...dua buah bas..ramai giler..aku duduk dalam bas nanti ngan my twin Aliya...hehehe! ingat haritu nak duduk ngan Farah..tapi tak jadi...maybe mase nak blek nanti kot baru duduk ngan Farah....Kiteorang bertolak dari skolah antare kul 7:30 -8:00 kut...aku ketua kumpulan 3..hahaha..kelakar rasenyerr biler aku yang jadik ketuanyerr...habis berterabur ahli kumpulan aku nanti....nasib baik ade geng..Aku , Aliya n Farah dalam satu kumpulan..aku end of part 1..nanti aku update agi ka...byee

p/s= ngah chatting ngan aliya..
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, April 24, 2011

New Again??

                                                                          Assalamualaikum


Hye...Sihat semua???aku ngah ubahsuai skit blog aku..ye lah..supaye nampak matured skit..hahah!matured ker??- tak sihat-

semalam aku ngan abah baru jer beli rak baru tuk letak buku aku tu...ye lah..dak dekat sebulan die bersepah kat situ.. - akukanpemalasorangnyerr-

-taklehwatbiniorangyangmalasnie-

ikhlas aku cakap aku malas nak kemas buku aku tu...-malas-

aku kan candidate upsr taon nie..mesti busy kan..-nyampah nyerrr-

daripade aku duk ngarot jer..baik aku citer pasal aku punyer cursor yang tertulis 'I LOVE YOU'

eh!eh!korang jangan salah faham lak!!aku tak tujukan tuk sape2 pon ok!

I'M SINGLE BUT NOT AVAILABLE

ok..ade paham??kalu tak paham2 jugak,tak tau leh aku nak cakap per..

ok..baiklah..baik aku ngaku yang sebenarnyerr
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--

 

AKU TAKDE MOTIF PON TULIS ENTRY NIE

SEKIAN..TIME KASIH-akugilerskitarinietakberapesihat-

P/S-esok dah nak kene gie skolah..waaa!!!!waaa!!tap puas cuti agi..malas aku nak mengadap muka cikgu asri..;(

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, April 23, 2011

Everythings Is New!

Assalamualaikum..hye...ok!ok!!gamba header aku yang baru?? cantik tak? ala!kate lah cantik!!angguk ok??hehehe!!oh yer!!kalo ade pembace2 blog aku nih nak add aku kat fesbok bleh lah add aku..aku tak marah pon..lagi ramai lagi bagos!oh yer!nampak tak bende baru kat tepi kiri blog nie!!ala gambo mia sara yang kat tepi tu!!kalo ade yang tak nampok alamaknyerr pendek umurrr lehhh!!hehehe!!gurau jer!!korang tengok!!mia sara katerr yang die sukerr blog aku nie!!hah!! so korang pon kene lah follow blog aku!!ok??kalo korang follow aku sayang korang!!mungkin hujung tahun nanti salah satu pembace blog aku yang bertuah akan aki belanjer kfc!!wa duh wa duh!!peluang keemasan korang nie!!insyallah!!kalo aku ade rezeki lebih!!boleh leh kite menternak lemak ramai2!!hahaha!!nampok sangat menipu!!(style dlm hantu kak limah blek rumah)hahaha!!esk aku nak upload gambo aku n the gang ok!!so terimelah gambo aku yang skema nie...with my ribbon..kau ado??non ado kan!
p/s-ape kabo agaknyer aliya,farah n hafsah yang brade jauh nun disane??
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, April 22, 2011

The Other Side Of Me

                                                                    
Assalamualaikum



Name baru?

gambA pulak??

ok

bye.
p/s - AKU MEMANG NGAH MALAS NAK TULIS ENTRY..GAMBA YANG NAK UPLOAD LAK TAK LEH NAK UPLOAD! BENCI! BENCI!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, April 14, 2011

Blog Update...

Assalamualaikum And hye guyz...hi newwbiee..Jap agi aku nak gie kelas pafa...ustazah kater lau tak hujan,kene gie kelas pafa..huhuhu!! letih lorh!!!tapi kene gie gak..wajib..ok!!nanti aku nak post something..nak tau per??kene tunggu petang karang..biler aku dah abis kelas pafa ok! daa!!





p/s= aku update blog pon sebab aliya yang suruh..kalau tak...ermm..hampehhz!!(aku kan malas skit)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, April 3, 2011

Kosong....(EMO)

Hai semua..assalamualaikum..jawab lah salam aku...aku boring..dah lah tak leh nak kuar....nak ajak abah aku pergi menternak lemak sikit kat kuantan tak pon kat kfc ker pon tak leh..benci nyerr... :( .....Aliya ajak gie wat folio kat skolah,... pon tak leh...asalan biarlah rahsia..hahaha..eh!EH!orang ngah emo nie mane leh ketawe...urghhh!!goram botol eden...aku boring aku bukak lah laptop...dengan harApan setinggi gunung everest....aku bukak lah blog akak 2 blogger...ye lah..aku bace entry diorang yang lepas2....terubat lah skit rase bosan tu..nak bukak fb x der pape pon...so, i took the camera and take this pic...mimik muke bosan...sebab tu tak leh nak senyum...
Muka Ngah Bosan...

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, April 2, 2011

Sowang Sowang Jer :(

Hellooo!!Assalamualaikum....hey guyz!!I'm really sori cuz i'm not update the lovely blog...cuz i'm busy you know??Oh Yeah,You Never Know..Melalut lah pulak aku nie...sori2...a little bit crazyy!! ;) aku kalau aku boring you guyz tau aku buat per???tak tau kan??haaa!! nie lah keje aku!



                                                                         jeng

                                                                         jeng


                                                                         jeng

                                                                         jeng

                                                                          jeng

                                                                           --------- 
 











 Ha..nie lah keje nyerr..photoshoot sowang sowang..hahaha!!layak ker panggil photoshoot???hanya aku jer kot yang tau....ade banyak agii....oh yer!!did you notice the new pimple.???urghh!! totally i hate it!!!ok!!just enjoy yourself while you see these photos...
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, March 23, 2011

Ska!!!! We Can Do It!!!

Hye!!!lame giler aku tak update!!!aku happy giler!!sebab ska menang netball kali nie!!mase kiteorg dah menang kiteorg jerit ramai-ramai 'ska! yeah'....wah!!!excited giler tu!!!mula mula lawan ngan sk tg medang kiteorg menang 10-1...wah!!happy!!!pastu ngan sk acheh,temai,maulana..mula2 kiteorg rase takut nak lawan ngan maulana sebab teacher kate dieorg hebat2 belaka!tapi last2 kiteorg menang jugak akhirnyerr!!alhamdullilah!!esok aku ader selection tuk peringkat daerah!!!and to all my readers,to you want to know i was on what position????




                                                                  jeng
  
                         ------------------------------------------------------

                                                                     jeng

----------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                         jeng

GS = GOAL SHOOTER

WAN=CENTRE

ALIYA=WING ATTACK

NAJWA=GOAL DEFENDER

REDHANI=WING DEFENDER

AMIRA=GOAL ATTACK

WANI=GOAL KEEPER

TU LAH SENARAI pemAIN tuk netball ska.. & to Farah thanx for replace me to play with sk acheh!!:)
best!!!nanti baru bleh upload gambo!!!!ok byye to all my lovely readers!!

p/s - thanx to all my readers that have follow me..love you!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, February 18, 2011

I Meet Kak Lofa (Dewi Remaja)!

Salam....Ari nie teacher hepi sangat2 sebab di interview oleh kak lofa iaitu pemenang demi remaja 2010!!kalu tak cayer teacher ade gambo dia..
Cantik tak??

best tau dapat jumpe kak lofa...kak lofa peramah sangat!!!!!1

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, February 12, 2011

Nothing lorh!

Read The Convesation...


Farah : Qotul,kite kene 'FUCK'

Qurratul : Hah??FUCK???

Farah : Yelah...fuck..relaks lah qotul...

Qurratul : Hurm..fuck tu per??

Farah : fuck tu maksudnyerr FIKIR UNTUK CINTA KITA...

Qurratul ; OH!baru aku tau!!

Farah : ...........

Qurratul : Jom kiter cakap pasal bende lain lak..

Farah : cAKAP PASAL per??

Qurratul : pasal pape jer!

Farah : Ok..ermm..hah!pasal pakwe nak tak??

Qurratul : tak nok aku!(tak nak ingat kisah yang lalu with somebody! :P)

Farah : Ala..yelah..ka memang gitu..taulah ka tak moh dah ingat tututut!!

Qurratul : tau tak per!

Farah : ka nak tau tak satu gosip yang baru!!

Qurratul : nak!nak!per nyerr gosip tu???

Tunggu lah sambungan episod nie minggu depan!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011