Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Thursday, December 23, 2010

SAYERR SUKE COKLATT ^_^

SALAM....


ok2!!saper yang suker makan coklat???sila angkat tangan!!!!kalau nak tau sayer pon suker sangat-sangat makan coklat...coklat cadbury tu pon sayer akan tibai sampai habis...tak akan tinggal sepotong a.k.a setitik coklat pon kat plastik coklat tu...^_^..tapi gigi sayer still cantik lagi tau....dah banyak kali sayer kene puji ngan dentist sebab sayer punyer gigi nih cantik^_^ (cehhh wahh)kalau tak percaye nanti sayerr letak gambo sayer sambil tersengih gedik-gedik skit.....(:P)ngadernyee!!!sebenornyee sayerr nak letak gambar sayerr bersame-same coklat-coklat sayerr yang tercinte...(banyak tauu)....tapi tak jadi lah..sowii ok...





    
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011