Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Thursday, December 23, 2010

SEJUKK....

                                    SALAM...

sayer ngah sejuk gilerr nih...menggeletar kaki nih..hihihi....lapar la pulak...aisseyy....nih tak leh jadi nih..sayerr harus pegi selongkar dapur nih..nak cari makanan lah katekan...hihihi....semasa sayerr ngah tulis entry nih,,bukan tangan sayerr jer yang bekerja tau!kaki sayerr pon...kaki sayerr ngah menggeletarrr......grrrrr!!!!hiihi!!sejuk!!tak lame agi dapat lah sayerr selsema nih....^-^....grrrrrr!!!dah lah mase mandi pon kene menghadapi air yang sangat sejuk tuh!!!bukan sayeer tak boleh mandi air yang agak panas tu,,cumerr sayerr malas jer...^_^...ok2...setakat ini sajer lah yang dapat sayerr coretkan tuk entry kali nih!!!grrrr....^_^
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

SAYERR SUKE COKLATT ^_^

SALAM....


ok2!!saper yang suker makan coklat???sila angkat tangan!!!!kalau nak tau sayer pon suker sangat-sangat makan coklat...coklat cadbury tu pon sayer akan tibai sampai habis...tak akan tinggal sepotong a.k.a setitik coklat pon kat plastik coklat tu...^_^..tapi gigi sayer still cantik lagi tau....dah banyak kali sayer kene puji ngan dentist sebab sayer punyer gigi nih cantik^_^ (cehhh wahh)kalau tak percaye nanti sayerr letak gambo sayer sambil tersengih gedik-gedik skit.....(:P)ngadernyee!!!sebenornyee sayerr nak letak gambar sayerr bersame-same coklat-coklat sayerr yang tercinte...(banyak tauu)....tapi tak jadi lah..sowii ok...





    
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, December 22, 2010

SMILEEEE....:)))

ASSALAMUALAIKUMMM.....TAK BAIK TAU KALAU TAK JAWAB SALAM..DOSE TAU..HEHEHE....ENTRY KALI NIH PASAL SILENT..OPSSYY!!SILAP2...SMILEE LAH!!!!HEHEHE!!!KALAU NAK TAU SENYUM A.K.A SMILEE TAU SATU SEDEKAH TAU...SO MARILAH KITER RAMAI-RAMAI SELALU TERSENYUM OK ;)??(AKU KATE CAM TU PON PSAL AKU KAN SELALU SMILEE :) )OK2...CUBE KORANG BAYANGKAN BETAPA MANISNYERR KALAU KOWANG2 SEMUA NIH TERSENYUM MACAM AKU...HEHEHE...OK....AKU NIH SLALU SMILLEEE..AKU TAK SOMBONG TAU...TAK BAIK KITER SOMBONG2 NIH...DARIPADE KITER BERLAGAK CAM TUH,BAIK KITER ALWAYS SMILEE...DAPAT JUGAK PAHALA..(YER KER??):):):).....INGAT TAU..SENYUM TU SATU SEDEKAH TAU!!!!!SO,

ALWAYS KEEPS SMILEE!!!!!:) :)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011