Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Saturday, November 13, 2010

NAME BARU DAA!

salam...hai....aku dah tukar alamat ngan name blog aku...amacam??ok tak???ker tak ok agi??kalu tak ok agi,tolong bagi cadangan ckit kat aku...anta jer mesej melalui fb aku...confirm aku balas lah..jangan nak malu-malu lak...tapi kalu nak hanta cadangan mesti ade name are-tul..ok???lagu tu pon aku rase aku nak tukar lah...tapi lagu per ek???ish2???!!korang bagi lah cadangan gak tuk tukar lagu per......ok yer????jangan lupe ok??mesej aku kat fb aku tu...ade kat sidebar tu.....name fb aku are-tul qra....kalu nak add aku pon bleh gak.....tapi kalu sape yang dah add aku jangan lupe kasi cadangan yang best2 skit ok???


~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011