Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Saturday, November 13, 2010

Dup Dap!

Hye!salam!hehe!lame gak kan aku tak update blog ku yang tercinte nih kan??kan?(sila angguk kan kepale anda)mood aku still happy agi nih!jangan kasi aku sedih tau!wekk!!!nyampah larh!!!aritu my heart twin tido umah aku..kali nih aku nak umumkan bahawa mulai skarangaku nak tulis pkai tulisan yang besar...snang ckit...kan?kan?korang pon tak yah lah nak cepat-cepat ambik spectacles korang semate-mate nak bace tulisan blog aku yang kecik tu...hehehe....ari tu kat skolah aku ade sesi bergambo giler-giler...aku ngan frenz aku lah..sape lagi kan?name pon kiteorang kan bff..hehehe....tapi sowy lah aku blom dpat upload agi gambo tu..sowy ok??nanti aku upload ok?tapi tak leh janji lah...so,korang kene lah tunggu..hehehe.....ok..bye...(bucuk agi nih,x mandi agi)




~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

No comments:

Post a Comment

Teacher Is Going To Angry!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011