Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Sunday, November 14, 2010

CoMel Tau!!!

Hai!Salam.....Comel tak budak yang kat atas tuh??comel kan???tembam giler!!!tapi comel!!yang kat atas tu name die MUHAMMAD AFIF DANISH.......die nih memang comel tau!!ade sorang lagi....tadaa!!sowang lagi nme die ERINE ZULAIKHA.....comel kan??kan????tadi aku lh yang jage diowang tuh!!!penat tuh!!!!tapi best!!!!sangat2!!!hehehehe!!!ok!bye!


~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, November 13, 2010

NAME BARU DAA!

salam...hai....aku dah tukar alamat ngan name blog aku...amacam??ok tak???ker tak ok agi??kalu tak ok agi,tolong bagi cadangan ckit kat aku...anta jer mesej melalui fb aku...confirm aku balas lah..jangan nak malu-malu lak...tapi kalu nak hanta cadangan mesti ade name are-tul..ok???lagu tu pon aku rase aku nak tukar lah...tapi lagu per ek???ish2???!!korang bagi lah cadangan gak tuk tukar lagu per......ok yer????jangan lupe ok??mesej aku kat fb aku tu...ade kat sidebar tu.....name fb aku are-tul qra....kalu nak add aku pon bleh gak.....tapi kalu sape yang dah add aku jangan lupe kasi cadangan yang best2 skit ok???


~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Dup Dap!

Hye!salam!hehe!lame gak kan aku tak update blog ku yang tercinte nih kan??kan?(sila angguk kan kepale anda)mood aku still happy agi nih!jangan kasi aku sedih tau!wekk!!!nyampah larh!!!aritu my heart twin tido umah aku..kali nih aku nak umumkan bahawa mulai skarangaku nak tulis pkai tulisan yang besar...snang ckit...kan?kan?korang pon tak yah lah nak cepat-cepat ambik spectacles korang semate-mate nak bace tulisan blog aku yang kecik tu...hehehe....ari tu kat skolah aku ade sesi bergambo giler-giler...aku ngan frenz aku lah..sape lagi kan?name pon kiteorang kan bff..hehehe....tapi sowy lah aku blom dpat upload agi gambo tu..sowy ok??nanti aku upload ok?tapi tak leh janji lah...so,korang kene lah tunggu..hehehe.....ok..bye...(bucuk agi nih,x mandi agi)




~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, November 10, 2010

Tuesday, November 9, 2010

MeRdEkA!!!!!

Yes!!!merdeka!!!no more exam!!!!yes!!!!!!!!!!happy giler nie!!!!!!tapi rase takut plak bile mengingatkan keputusan exam.....urgh!!!takut!!!mesti nak semua A!amin!!!lau tak dapat semua A,cam ane???!!!urghh!!!risau pon ade,takut pon ade!!!hish2!!!risau!!!ermm!!!YA ALLAH,KAU BERIKAN LAH AGAR HAMBAMU INI MENDAPAT KEPUTUSAN YANG TERBAIK UNTUKNYA!AMIN!!!tu baru the sad news(btol ker)
!the good news lak aku nak gie kuantan with my crazy twinnies iaitu aliya!!!hehehe!!ok tadaaa!!!



"ME IS SUPER SOMETHING"~ARE~TUL QRA

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tukar Lagi!!!

hyep!!!kali nih background tukar lagi!!lebih plastik and colourful skit!(konong)!hahaha!sje jer!!!tapi agak menarik kali nih background nyer!!!hahaha!ok!tadaa!!!(new treadmark!)







"Me Is Super Something"~Are-Tul Qra
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

BoSaN!

Boring!Boring!Boring!Itu saje tuk minggu nih!sekian!terima kasih!(skali x de mood da!)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, November 7, 2010

Nie Mengade-Ngade Jer!!

Salam & hai semua!!!tajuk kali nih lain skit kot!hahaha!!tak der lah..sjer jer sebenarnye!!!bluekk!!nyampah tol aku!!!ok!!!straight to the point lah!!!ok!bile sebut jer mengade2 nih mesti korang akan bayangkan yang dia nih mesti gedik!sebenarnye tak!tu sesetengah orang jer yg ckap cam tu!!!tapi kadang2 ade orang tu yang dia tu gedik tapi tak mengade pon!!dia baik!!!hahaha!!!kadang kiter yang baik nih dia kata mengade2 lah!!!gedik lah!!!geram giler bile orang cakap cam tu kat kite!!!tapi kite mesti lah sabar ok!!still chill and cool!!ok?ermmm!bowink lah!dah periksa tak habis lagi!!!urghhh!!!mesti kene wat revision nih!!kalu BI tak dpat A,mampus loh aku!!!kene hambat satu kelas!!(gurau jer)ok tada!!!(minggu nih x der gambo lagi da!)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, November 2, 2010

Ini Bukan Sebarang Cerita!

EHEM EHEM
TESTING..TESTING
INI BUKAN SEBARANG
CERITA
INI KISAH TENTANG AKU

TENTANG AKU SAHAJA
TIADA LAGI SI DIA

DALAM KEHIDUPAN INI

PERGILAH KAU

JANGAN PERNAH LAGI

KAU MUNCUL DALAM

KEHIDUPAN KU

SELAMAT TINGGAL!


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

StUdY~StUdY hArd!!


Salam....hai semua!!!!lama gak aku tak update nih!!!mestilah kan!sebab periksa dah dekat!!!mesti lah bnyak belaja!!sampai nak pecah rasenye otak nih menghafal nota!!!urghh!!!stress!!!huhuhu!!!book!!!!!urghh!!!mesti dekat ngan buku jer lah nih!!!!(konong jer tu!)ermm..!!!biler nak MERDEKA nih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak suke larh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011