Awak Follow, Saya Sayang Awak ;)

Thursday, December 23, 2010

SEJUKK....

                                    SALAM...

sayer ngah sejuk gilerr nih...menggeletar kaki nih..hihihi....lapar la pulak...aisseyy....nih tak leh jadi nih..sayerr harus pegi selongkar dapur nih..nak cari makanan lah katekan...hihihi....semasa sayerr ngah tulis entry nih,,bukan tangan sayerr jer yang bekerja tau!kaki sayerr pon...kaki sayerr ngah menggeletarrr......grrrrr!!!!hiihi!!sejuk!!tak lame agi dapat lah sayerr selsema nih....^-^....grrrrrr!!!dah lah mase mandi pon kene menghadapi air yang sangat sejuk tuh!!!bukan sayeer tak boleh mandi air yang agak panas tu,,cumerr sayerr malas jer...^_^...ok2...setakat ini sajer lah yang dapat sayerr coretkan tuk entry kali nih!!!grrrr....^_^
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

SAYERR SUKE COKLATT ^_^

SALAM....


ok2!!saper yang suker makan coklat???sila angkat tangan!!!!kalau nak tau sayer pon suker sangat-sangat makan coklat...coklat cadbury tu pon sayer akan tibai sampai habis...tak akan tinggal sepotong a.k.a setitik coklat pon kat plastik coklat tu...^_^..tapi gigi sayer still cantik lagi tau....dah banyak kali sayer kene puji ngan dentist sebab sayer punyer gigi nih cantik^_^ (cehhh wahh)kalau tak percaye nanti sayerr letak gambo sayer sambil tersengih gedik-gedik skit.....(:P)ngadernyee!!!sebenornyee sayerr nak letak gambar sayerr bersame-same coklat-coklat sayerr yang tercinte...(banyak tauu)....tapi tak jadi lah..sowii ok...





    
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, December 22, 2010

SMILEEEE....:)))

ASSALAMUALAIKUMMM.....TAK BAIK TAU KALAU TAK JAWAB SALAM..DOSE TAU..HEHEHE....ENTRY KALI NIH PASAL SILENT..OPSSYY!!SILAP2...SMILEE LAH!!!!HEHEHE!!!KALAU NAK TAU SENYUM A.K.A SMILEE TAU SATU SEDEKAH TAU...SO MARILAH KITER RAMAI-RAMAI SELALU TERSENYUM OK ;)??(AKU KATE CAM TU PON PSAL AKU KAN SELALU SMILEE :) )OK2...CUBE KORANG BAYANGKAN BETAPA MANISNYERR KALAU KOWANG2 SEMUA NIH TERSENYUM MACAM AKU...HEHEHE...OK....AKU NIH SLALU SMILLEEE..AKU TAK SOMBONG TAU...TAK BAIK KITER SOMBONG2 NIH...DARIPADE KITER BERLAGAK CAM TUH,BAIK KITER ALWAYS SMILEE...DAPAT JUGAK PAHALA..(YER KER??):):):).....INGAT TAU..SENYUM TU SATU SEDEKAH TAU!!!!!SO,

ALWAYS KEEPS SMILEE!!!!!:) :)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, November 14, 2010

CoMel Tau!!!

Hai!Salam.....Comel tak budak yang kat atas tuh??comel kan???tembam giler!!!tapi comel!!yang kat atas tu name die MUHAMMAD AFIF DANISH.......die nih memang comel tau!!ade sorang lagi....tadaa!!sowang lagi nme die ERINE ZULAIKHA.....comel kan??kan????tadi aku lh yang jage diowang tuh!!!penat tuh!!!!tapi best!!!!sangat2!!!hehehehe!!!ok!bye!


~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, November 13, 2010

NAME BARU DAA!

salam...hai....aku dah tukar alamat ngan name blog aku...amacam??ok tak???ker tak ok agi??kalu tak ok agi,tolong bagi cadangan ckit kat aku...anta jer mesej melalui fb aku...confirm aku balas lah..jangan nak malu-malu lak...tapi kalu nak hanta cadangan mesti ade name are-tul..ok???lagu tu pon aku rase aku nak tukar lah...tapi lagu per ek???ish2???!!korang bagi lah cadangan gak tuk tukar lagu per......ok yer????jangan lupe ok??mesej aku kat fb aku tu...ade kat sidebar tu.....name fb aku are-tul qra....kalu nak add aku pon bleh gak.....tapi kalu sape yang dah add aku jangan lupe kasi cadangan yang best2 skit ok???


~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Dup Dap!

Hye!salam!hehe!lame gak kan aku tak update blog ku yang tercinte nih kan??kan?(sila angguk kan kepale anda)mood aku still happy agi nih!jangan kasi aku sedih tau!wekk!!!nyampah larh!!!aritu my heart twin tido umah aku..kali nih aku nak umumkan bahawa mulai skarangaku nak tulis pkai tulisan yang besar...snang ckit...kan?kan?korang pon tak yah lah nak cepat-cepat ambik spectacles korang semate-mate nak bace tulisan blog aku yang kecik tu...hehehe....ari tu kat skolah aku ade sesi bergambo giler-giler...aku ngan frenz aku lah..sape lagi kan?name pon kiteorang kan bff..hehehe....tapi sowy lah aku blom dpat upload agi gambo tu..sowy ok??nanti aku upload ok?tapi tak leh janji lah...so,korang kene lah tunggu..hehehe.....ok..bye...(bucuk agi nih,x mandi agi)




~ME IS SUPER SOMETHING~ARE-TUL QRA
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, November 10, 2010

Tuesday, November 9, 2010

MeRdEkA!!!!!

Yes!!!merdeka!!!no more exam!!!!yes!!!!!!!!!!happy giler nie!!!!!!tapi rase takut plak bile mengingatkan keputusan exam.....urgh!!!takut!!!mesti nak semua A!amin!!!lau tak dapat semua A,cam ane???!!!urghh!!!risau pon ade,takut pon ade!!!hish2!!!risau!!!ermm!!!YA ALLAH,KAU BERIKAN LAH AGAR HAMBAMU INI MENDAPAT KEPUTUSAN YANG TERBAIK UNTUKNYA!AMIN!!!tu baru the sad news(btol ker)
!the good news lak aku nak gie kuantan with my crazy twinnies iaitu aliya!!!hehehe!!ok tadaaa!!!



"ME IS SUPER SOMETHING"~ARE~TUL QRA

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tukar Lagi!!!

hyep!!!kali nih background tukar lagi!!lebih plastik and colourful skit!(konong)!hahaha!sje jer!!!tapi agak menarik kali nih background nyer!!!hahaha!ok!tadaa!!!(new treadmark!)







"Me Is Super Something"~Are-Tul Qra
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

BoSaN!

Boring!Boring!Boring!Itu saje tuk minggu nih!sekian!terima kasih!(skali x de mood da!)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, November 7, 2010

Nie Mengade-Ngade Jer!!

Salam & hai semua!!!tajuk kali nih lain skit kot!hahaha!!tak der lah..sjer jer sebenarnye!!!bluekk!!nyampah tol aku!!!ok!!!straight to the point lah!!!ok!bile sebut jer mengade2 nih mesti korang akan bayangkan yang dia nih mesti gedik!sebenarnye tak!tu sesetengah orang jer yg ckap cam tu!!!tapi kadang2 ade orang tu yang dia tu gedik tapi tak mengade pon!!dia baik!!!hahaha!!!kadang kiter yang baik nih dia kata mengade2 lah!!!gedik lah!!!geram giler bile orang cakap cam tu kat kite!!!tapi kite mesti lah sabar ok!!still chill and cool!!ok?ermmm!bowink lah!dah periksa tak habis lagi!!!urghhh!!!mesti kene wat revision nih!!kalu BI tak dpat A,mampus loh aku!!!kene hambat satu kelas!!(gurau jer)ok tada!!!(minggu nih x der gambo lagi da!)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, November 2, 2010

Ini Bukan Sebarang Cerita!

EHEM EHEM
TESTING..TESTING
INI BUKAN SEBARANG
CERITA
INI KISAH TENTANG AKU

TENTANG AKU SAHAJA
TIADA LAGI SI DIA

DALAM KEHIDUPAN INI

PERGILAH KAU

JANGAN PERNAH LAGI

KAU MUNCUL DALAM

KEHIDUPAN KU

SELAMAT TINGGAL!


Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

StUdY~StUdY hArd!!


Salam....hai semua!!!!lama gak aku tak update nih!!!mestilah kan!sebab periksa dah dekat!!!mesti lah bnyak belaja!!sampai nak pecah rasenye otak nih menghafal nota!!!urghh!!!stress!!!huhuhu!!!book!!!!!urghh!!!mesti dekat ngan buku jer lah nih!!!!(konong jer tu!)ermm..!!!biler nak MERDEKA nih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak suke larh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, October 29, 2010

Jealous Ke???!!

Salam semua..hai ape kabar?hehehe....entry pasal kali nih special skit....alamak!special ker???tak der arr!!!sebenarnye tak special pon..sjer jer tipu!!!(ngee~)orang selalu kata yang aku nih jealous ngan orang tu(korang tau lah sape)persoalanye nape aku nak jeles lak??(pakai ejaan yang senang skit)huhuhu.....sedih larr!!!skang nih aku hadiahkan lirik lagu TAYLOR SWIFT-YOU BELONG WITH ME!

You're on the phone with your girlfriend
She's upset
She's going off about something that you said
Cuz she doesn't get your humor like I do...
I'm in the room
It's a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesn't like
And she'll never know your story like I do'

But she wears short skirts
I wear T-shirts
She's cheer captain
And I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up
And find that what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see
You belong with me
You belong with me

Walk in the streets with you and your worn-out jeans
I can't help thinking this is how it ought to be
Laughing on a park bench, thinking to myself
Hey isn't this easy

And you've got a smile that could light up this whole town
I haven't seen it in a while since she brought you down
You say your fine
I know you better than that
lyricsalls.blogspot.com
Hey whatcha doing with a girl like that

She wears high heels
I wear sneakers
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up
And find that what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time how could you not know
Baby...
You belong with me
You belong with me

Oh'
I remember you drivin' to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh
When you know you're about to cry
And I know your favorite songs
And you tell me about your dreams
I think I know where you belong
I think I know it's with me...

Can't you see that I'm the one who understands you
Been here all along
So why can't you see
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time
How could you not know
Baby you belong with me
You belong with me

You belong with me
Have you ever thought just maybe
You belong with me

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, October 18, 2010

InilAh Aku!!


Halo Dunia!!!memperkenalkan (bunyi drum) Pemilik Tetap blog nih iaitu:


NAMA:QURRATUL AIN

UMUR:11 TAHUN

ALAMAT:NO 3,PANGSAPURI GURU,SEKOLAH SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH, PEKAN,PAHANG DARUL MAKMUR

HOBI:MELAYARI INTERNET,MEMBACA NOVEL,SHOPPING DI SEKITAR MALL YANG TERKENAL,MENDENGAR LAGU,MELANCONG,MENONTON TELEVISYEN

IDOLA:IBU DAN AYAH AKU

SEKOLAH:SEKOLAH KEBANGSAAN AHMAD

TARIKH LAHIR:29/05/1999

MAKANAN KEGEMARAN:NASI LEMAK AYAM & NASI GORENG

MINUMAN KEGEMARAN:TEH 'O AIS & AIR BLENDED

CITA-CITA:GURU / PENSYARAH



Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, October 14, 2010

Leave Me Alone!!!!


Ohh!!Please!!leave me alone!!i don't want to talk with you!!i hate you!!!but why??i still in bad mood...you know...bad mood....when i was sad....i will talk with somebody....but nobody want to talk with....why??!!urgghh~~~!!!but this photo is not just like i was sad right??ohh!!yeah!!! HAPPY??NOT TOO MUCH

ohh!!please help me!!!i'm just want too crying now!!!too sad!!!!i don't know what the best word to describe my sadness........ibu!!abah!!!adik malin!!!!!aliya!!!farah!!!mahfuzah!!!aflah!!!!!hafsah!!afifah!!!!!!!or cik far!!!!!(my secret admirer!!)
help me!!!!

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, October 13, 2010

Anak Dara & Teruna 5 Excellent..




Hyep!!entry kali pasal my lovely class...yang diberi name 5 Excellent.... nie gamba anak dara 5 excellent
CAM ANE??CUN TAK??





ANAK2 TERUNA




Walaupun tak sempat nak merakamkan gamba semua budak2 5 excellent.....namun kelas 5 excellent tetap sporting tau!!

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sori ok!!

Hye!!aku nak mintak maaf kat orang tu!!sebab aku kata kat dia yang aku nie single...patut nyer aku bagitau kat dia yang aku nie ......... kat dia....nyesal aku tak bagitau kat dia...huhuhu...nyesal giler!!!sian dia!!mesti hati dia hampakan?!huhuhu....aku dah tak sabar nak tunggu ari jumaat nak minta maaf ngan dia....tapi persoalannye berani ker aku nih???some one pelase help me!!!!!emm....perlukan semangat yang kuat nih!!!ibu!!tolong angah ibu!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Makeovers Time!

Hey!skang nie aku dah makeover kan blog nih!amacam?ok tak??ker tak ok lagi?penat aku nak cari background blog nih...nih lah yang berkenang di hatiku ini!(ceh wah)daripada 10 calon-calonnye.....nih lah yang terbaek!!!(konong,=pinjam ayat cikgu asri..jangan marah cikgu...:p)

hatiku ini sedang berbunga riang sebab menengokkan blog nih dah cantek!!hehehe...

ok bye!!xoxo!!



MoOd:HaPpY gIleR!

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Best Giler!!!

Hyep semua!!!korang kene baca blog nie = http://irinenadia.blogspot.com/.........

best tau blog kak irine nie...dah lah orangnye comel...blog pon comel..memang sepadan sangat ler tuh!!!kalu korang x caye...cubelah bukak...confirm x nak tutup terus..hahaha...aku kenal blog kak irine nih pon dari majalah yezz!!sekali aku baca..terus aku terpengaruh sekali nak wat blog....tulah sampai wujud nye blog nih...hehehe.....(ngah pikir nie nak tulis per)sebenarnye aku dah tak tau nak tulis per lagi nih......emmm.....ok...tadaa!!!bye!!(tersenyum sambil kelihatan lesung pipit!)

Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, September 29, 2010

Raye Di SKolah!!!

Hyep semua....Tadi ade sambutan raye di skolah aq.....aq wat persembahan nyanyi lagu 'Anugerah Aidilfitri'.....Gempak siot!!kamera mestilah ade...x sabar rasenye nak posted kat fb vidoe aq nyanyi ngan hafsah.....hohoho......nanti aq posted lak kat blog nie....kasi gempak skit...aq ngah lapar nie sebenarnye....perutku dah memainkan lagu irama opera dan slepas nie lagu dangdut lak....hahaha.....x sabar nak blek kampung minggu nie..nak tengok umah baru aq...my mom said my new home dah pasang langsir.....tu lah psal yg excited sangat nie....!!ok bye..(nak gie makan nie)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, September 26, 2010

Hyep!!!


Hai semua..masih dlm semangat raye ker???hoho!!!tadi aq baru jer lpas gie open house umah hafsah....pe lagi..sesi photograph pon berlaku...huhu....



contohnye gambo nie....



aq suke gambo nie....
adik aq pon nyibuk nak ikut skali..nak jumpe meriam (maryam,jgn mrh hafsah...).....
hoho....aq pon gune lah penimbang kat umah dia.....pastu jawapannye:40.3
kene diet nih!!!
ok bye!!!





Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, September 20, 2010

RaYa TiBa LaGi


hai semua......

sori lmbat update..coz blog nie dah wat hal semula.....hehe

kini raya menjelma lagi.....hari kemenangan bagi semua umat islam...

setelah sebulan kiter berpuasa......

so,korang puasa penuh x????

aq x puase penuh...sbb nye rahsia lah ye ;)

emmm...aq rase x best bile kene blek pekan smula...sbb x leh jumpe adik malin....huhu...
terutamanye my lovely mum....miss her so much......
ok bye....good night...



Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, August 30, 2010

Persiapan Hari Raya....

Hye semua.....x lame lg dah nak raya..baru je ari ahad minggu lpas atul gie shopping....atul dpat 3 helai sluar,2 helai blouse....cuma tinggal kasut je blom lg.....mungkin ari rabu iaitu esk kot.....emmm..entahlah.....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, August 24, 2010

Sampai Hati Dia....

Sampai hati dia...dia x kesian ke kat sy????lama sy tunggu dia tau....sampai hati dia wat sy cam nie....tp atul x kan cpat melinting....atul akan tanye dia sendiri...selagi atul x dpat jawapan daripada mulut dia sendiri....atul tenang ok.....huhuhu.....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Monday, August 23, 2010

Saya Suka A...wak...

Hai semua....hehe..atul ade berita yg agak' menhepikan' atul nie....ayat saya suka a..wak tu ygbuat atul happy!!!nak tau nape???RAHSIA!!!:)
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Sunday, August 22, 2010

Sedih Sungguh Hati Ini...

Hai semua...pejam celik pejam celik dah masuk 13 ramadhan.....hehehe....tp entry kali nie bukan pasal nak citer hepi..tp sedih...atul sedih sangat sbb ade org tu dah x lyan atul lg dah....sedih atul tau x....kalu dulu dia rapat ngan atul,skang x lg.....skang dia dah x lyan atul...tu yg buat atul ade skit terase hati nie....:(...sedih lah....nape lah jadi cam nie ye???ape slh atul???atul rase atul x de wat slh pon ngan dia....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, August 19, 2010

Bengang!!!


Hish!!!!atul rase geram sangat2 ngan bdk yg atul gelarkan 'beruk'......geram!!!kalu nie bkn bulan ramadhan...nak je Atul attack dia!!!ATTACK!!!!Dia tu memang x patut lah wat gambo profile picture kat fb dia ade gambo atul skali!!x patut!!!!!!memang x patut!!!!!sabar atul!sabar!!!ingat!!ini bulan RAMADHAN!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, August 17, 2010

Sori,Sori!!!

Hyep!!!Sori lah dah lame x update my blog nie..busy arr!!!hehe!!!!ari nie dah masuk 7 ramadhan...hehehe!!!puasa tau!!jgn x puasa lak!!SELAMAT BERPUASA KEPADA SELURUH UMAT ISLAM!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, July 20, 2010

Bertepuk Sebelah Tangan????

Adekah aku cuma bertepuk sebelah tangan???atau lebih tepat lg syok sendiri????urgh!!!rase sakit nhati bile memikirkan tentang hal nie!!!!tapi x pe.....ade ubi ade batas,ade hari sy balas!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, July 16, 2010

Encik Jerawat.....

Oh!!!!tidak!!!!apekah itu????adakah ti encik jerawat????????????????????????????????????????????huhuhu...sedihnye!!!!encik jerawat telah tumbuh di muka ku!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Thursday, July 8, 2010

Misi Atul And Farah

Esk Atul ade misi ngan Farah....Location terletak di sekitar pekan,pahang.....eeee!!!!x sbar rasenye!!!!I feel so happy!!!!!!so,atul hrp yg misi atul ngan farah yg success!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amin!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Wednesday, July 7, 2010

Fuh!!!Selamat!!!

Ye ye!!!Atul x kene vaksin!!!!!!Selamat!!!!!so,sila tepuk tgn dan hentak2kan kaki anda!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Tuesday, July 6, 2010

Atul Dan Picagari....


Esk atul kene vaksin Hepatitis B........Eeee!!!!!So scared...........atul takut lah.....takut dan rase seram pulak kalu tengok jarum picagari yg panjang tuh!!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Saturday, July 3, 2010

Kenapa Orang Lain Susah Nak Paham Kita.......


Kenapa dia x pham kita sedangkan kita slalu pham perasaan dia......urghhh!!!!geramnye!!!!!kita slalu jage hati dia tp dia x penah pon nak jage hati kita.....:(
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Posing Maut Atul.....

Hehehe.....entry kali nie psal posing maut aku seperti yg kat atas tuh.......Amacam?????Ok x posing aku????Hehehe......walaupun time aku dah kaku dah...Tp posing tetap posing......hehehe.....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Fanatik Fans Of Demi Lovato.....


Wow!!!!!!!So cute and beautiful!!!!!Sumpah aku minat giler ngan dia nie!!!!!!!!x tau nape.......tp aku kesian kat dia...sbb dia baru je putus ngan Joe Jonas......kesian dia.......Hish.....Tp aku tau Bff dia,Selena Gomez mesti slalu sokong dia dari blakang......Tu lah gunanye Kwn!!!!!!
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Friday, July 2, 2010

Facebook,Pelajaran Dan Blog.....

Hihihihi....kalau bukak fb mesti buka this blog jugak......For me,wajib satu hari mesti letak satu entry baru.....But kalau ari skolah mesti kene mrh kalu bukak blog nie lame2....sbb my dad x kasi bukak pun bersbb....TAKUT LUPA KAT PELAJARAN.....dah lah periksa pertengahan thn nie sy menurun....dpt 3A 2B....yg B tu matematik ngan sains......mujurlah x kene bebel sangat....Fuh!!!!!selamat....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

Welcome To My Blog!!!!

My first blog.....actually the second blog.........i create this second blog cuz my first blog is so crazy!!!!!!ape2 pon.........WELCOME TO PINK DIAMONDS GIRL BLOG.....
Hey!Jangan Lupa Like Dan Follow!Sayang Korang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Qurratul Ain:2011